• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Juriul nu le-a dat nicio sansa, dar ce au facut ei i-au lasat fara cuvinte. Momentul care a devenit viral - VIDEO

Juriul nu le-a dat nicio sansa, dar ce au facut ei i-au lasat fara cuvinte. Momentul care a devenit viral - VIDEO

Juriul nu le-a dat nicio sansa, dar ce au facut ei i-au lasat fara cuvinte. Momentul care a devenit viral - VIDEO

Cea mai recenta editie "Britain's Got Talent" a fost una incendiara. Unul dintre momentele pe care publicul nu le va uita prea curand este cel pus in scena de Old Men Grooving, un grup de  barbati cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani.

In prima faza, Simon Cowell, Alesha Dixon, Amanda Holden si David Walliams nu au fost incantati sa ii vada pe scena pe cei cinci barbati. Mai mult, interesul membrilor juriului a scazut semnificativ atunci cand barbatii - majoritatea parinti si bunici - au dezvaluit ca pentru etapa preselectiilor au pregatit un moment de dans. 

Citeste si: Nimeni nu si-a imaginat ce se ascunde in sacul negru. Ce s-a intamplat apoi pe scena a taiat rasuflarea tuturor

"Suntem putin emotionati, dar credem ca natiunea si familia regala vor aprecia ceea ce facem", a spus unul dintre membrii grupului.



Cu toate ca asteptarile juriului nu au fost ridicate, toti cei patru membri au ramas cu gura cascata cand au vazut ce se intampla in fata lor. Cei cinci domni respectabili au pus in scena o coregrafie incendiara, iar videoclipul incarcat pe YouTube a fost urmarit deja de peste 2 500 000 de ori. Miscarile de break dance ale celor de la Old Men Grooving au cucerit publicul, iar momentul lor a devenit viral pe internet. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni