Juratii danseaza impreuna cu publicul pe scena Romanii au talent!

Juratii danseaza impreuna cu publicul pe scena Romanii au talent!

Mai sunt doua zile pana la lansarea sezonului 8 Romanii au talent, in care eroii promit sa zguduie pamantul cu talentul lor, sa ignore gravitatia si sa dezlantuie energii colosale. 

In prima editie a celui mai tare show de divertisment ii vom vedea pe cei patru jurati dansand impreuna cu publicul, iar pe Smiley si Pavel analizand cu foarte mare atentie momentul artistic prezentat cu bucurie de acestia. 

Unul dintre concurenti, plin de energie, care nu sta nicio secunda datorita faptului ca ”mananca dimineata”, coplesit de atentia fanilor sai din sala, revine la bis si are parte si de sustinatori de seama pe scena. Chiar daca initial isi simtea emotiile ”inghetate”, melodia aleasa pentru preselectii i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, care nu au stat prea mult pe ganduri pentru a i se alatura. Impreuna au creat un moment savuros, care a starnit reactii extraordinare in sala.

O sa ne bantuie multi ani de acum inainte. Iar anul asta, indiferent de ceea ce am vrea noi sa facem, va fi una dintre semnaturile sezonului.”, spune Andi Moisescu.

Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni