Jurații au crezut că le-au văzut pe toate, însă mâine așteptările le vor fi depășite!

Jurații au crezut că le-au văzut pe toate, însă mâine așteptările le vor fi depășite!

Oameni care se rup de traiul de zi cu zi și de rutină pășesc cu încredere în lumea spectacolului, vineri, de la 20:30.

Cea de-a noua ediție Românii au talent va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta prin emoția și bucuria transmise, dar și prin senzualitate, și îi vor face pe jurați să aibă păreri contradictorii. “Este extraordinar, pentru mine, că sunteți desprinși de ororile care s-au întâmplat între anii ‘45 și ‘90 și sunteți liberi să îndrăzniți, liberi să credeți, liberi să greșiți, liberi să faceți de toate.”, îi va spune Florin Calinescu unei concurente, după ce Mihai Petre nu a apreciat la fel de mult reprezentația fetei.

Andra decide să se focuseze mai mult pe dans și pe momentele de acest gen prezentate pe scena Românii au talent, luând această hotărâre în urma comentariilor lui Mihai care vizează numerele de muzică. ”Ia să-i iau eu pe ăștia la dans! De acum încolo le spun eu dansatorilor... Mihai Petre face ce face și el vrea să ajungă la Vocea României de fapt.”, spune jurata.

Una dintre cele mai senzuale concurente din acest sezon vine vineri să încingă atmosfera la Românii au talent. Hotărâtă să cucerească publicul și jurații, aceasta reușește... parțial însă, deoarece încinge și spiritele la masa juriului. “Numai puțin, puștiule, că nu e pentru tine!”, îi spune Florin lui Mihai și continuă: ”Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate: Cheile Bicazului, Cheile Turzii, Cheile Nerei, Defilee, peșteri, grote… Am văzut puțin și din Bâlea lac.”.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni