• PRO TV
  • Iulia Vantur se pregateste de bal GALERIE FOTO

Iulia Vantur se pregateste de bal GALERIE FOTO

Iulia Vantur se pregateste de bal <span style="color:#f00;">GALERIE FOTO</span>

Pentru ca vineri incepe cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”

Iulia Vantur se pregateste de bal. Vineri, de la 20.30, la Pro Tv, incepe cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care are ca tema BALUL, asa ca Iulia se pregateste sa apara in ringul visurilor cu tinute desprinse parca din filmele epoca.

Rochii impunatoare, cu trena, materiale pretioase, pe alocuri transparente, accesorii sic cum ar fi manusile sau chiar palariile se pare ca vor face parte din spectacolul vestimentar prezentat de Iulia Vantur in fiecare vineri seara, la “Dansez pentru tine”, in acest al doisprezecelea sezon.

Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, Iulia va straluci in ring, iar stilista emisiunii care semneaza toate tinutele din concurs, Eniko Szanto, promite ca in acest sezon sa aduca un plus de eleganta si inedit, inspirata fiind de tema balului, propusa de producatori. Tinutele vor fi special create pentru Iulia de catre Eniko si vor putea fi admirate in premiera in fiecare vineri, la “Dansez pentru tine”, la Pro Tv.

Dar nu doar prezentatorii, perechile concurente si echipa emisiunii isi iau tinutele de gala, ci si cei dragi din jurul lor. Pana si catelusul Iuliei Vantur, Ghizmo, simte ca vineri este un moment de sarbatoare si sare prin casa in jurul stapanei sale: “Pare ca vrea sa-mi arate ca a invatat si el sa danseze.”, glumeste co-prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” care s-a gandit astfel sa-l includa si pe el in ritualul de pregatire pentru emisiune.

Daca Iulia va purta in prima editie a competitiei visurilor o rochie lunga rosie, micutul Ghizmo va avea si el blanita pieptanata si parfumata si o tinuta de gala: un frac negru. Daca Iulia se va trezi la prima ora pentru a merge la Studiourile din Buftea, la fel va face si Ghizmo care o va insoti pe stapana sa atat la repetitiile pentru prima editie, cat si la show-ul in direct de vineri seara. “Ghizmo simte cand se intampla ceva important in viata mea, iar “Dansez pentru tine” este deja o constanta si in viata lui.

Ii place mult sa vina cu mine la emisiune si chiar daca in timp ce eu sunt in platou, el sta in rulota si ma asteapta, simte ca este o zi festiva si participa si el cum stie mai bine: latra, se face ca danseaza, “vorbeste” pe limba lui cu concurentii…”, spune amuzata Iulia Vantur care are emotii pentru concurentii din acest sezon al emisiunii inainte de prima lor infatisare in ringul visurilor, in fata telespectatorilor. “Stiu ca sunt epuizati dupa zilele grele de repetitii, stiu ca unii dintre ei sunt accidentati si au dureri, stiu ca au temeri in ceea ce priveste primul dans, jurizarea, insa sunt convinsa ca va fi o editie de exceptie, memorabilia pentru toata lumea.”, marturiseste Iulia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni