• PRO TV
  • Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania. Ce le-a aratat celor care au avut norocul sa fie langa ea

Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania. Ce le-a aratat celor care au avut norocul sa fie langa ea

Larisa Bercea, aparitia care instituie codul rosu in Romania. Ce le-a aratat celor care au avut norocul sa fie langa ea

Larisa Bercea, dansatoarea la bara care a impresionat juriul la "Romanii au talent", este o prezenta incendiara in cluburile din Bucuresti.

La cativa ani de la incheierea show-ului de la Pro TV, Larisa Bercea reuseste sa incinga atmosfera in jurul sau atunci cand danseaza. Bruneta reuseste sa se faca mereu remarcata de catre domni atunci cand isi face prezenta la diferite evenimente.

In ultima perioada, Larisa s-a schimbat vizibil. In serile in care danseaza la bara, la diferite evenimente sau in cluburi, isi pune extensii si-si vopseste parul in diferite culori.

Zilele trecute, Larisa Bercea a atras atentia tuturor, la piscina, iar costumul de baie pentru care a optat a lasat la vedere cele mai intime zone ale trupului. Trup intens lucrat la sala de sport, tinuta sexy si tocuri extrem de inalte, acestea au fost lucrurile care au condus spre o tinta sigura: bruneta a atras toate privirile mai ceva ca un magnet.

De cand a participat la "Romanii au talent", Larisa Bercea a bifat si o aparitie in Playboy care a facut deliciul mai ales al domnilor si danseaza in continuare, in cluburi.

 


 

We are the best and we party at Player pool

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni