Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata ACUM

Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata ACUM

Ion Barbu are 23 de ani si este orginar din orasul Chisinau. Tanarul a participat in sezonul cu numarul 5 "Romanii au talent" si a convins-o pe Andra ca vocea sa merita un loc direct in Semifinala show-ului.

Tanarul, de profesie model si interpret, a ales sa cante in preselectiile pentru sezonul 5 al show-ului piesa "De dragul tau", apartinand lui Marcel Pavel.

Dupa ce a marturisit ca printre artistii lui preferati se numara Beyonce, Rihanna si Smiley si ca vrea sa isi faca cunoscuta pasiunea pentru muzica atat in Europa, cat si peste Ocean, Ion Barbu a primit de la jurati confirmarea faptului ca merita sa isi faca cunoscuta vocea in industria muzicala.

Andra a luat la acel moment una dintre cele mai importante decizii din cadrul show-ului: artista a apasat butonul auriu si l-a trimis pe Ion direct in semifinala show-ului. Ion Barbu a ajuns pana in finala show-ului "Romanii aut talent", acolo unde a cantat "Ave Maria". 

Cum arata ACUM Ion Barbu, considerat unul dintre concurentii preferati ai Andrei din sezonul cu numarul 5 al show-ului "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni