• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata acum unul dintre concurentii preferati ai Andrei

Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata acum unul dintre concurentii preferati ai Andrei

Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata acum unul dintre concurentii preferati ai Andrei

Ion Barbu s-a nascut pe 8 septembrie 1993 in orasul Chisinau. Tanarul a participat la "Romanii au talent" in sezonul cu numarul 5 si a convins-o pa Andra cu vocea sa.

O prezenta eleganta si misterioasa, Ion Barbu a reusit sa ii impresioneze profund pe cei patru jurati de la "Romanii au talent". Tanarul, de profesie model si interpret, a ales sa cante in preselectiile pentru sezonul 5 al show-ului piesa "De dragul tau", apartinand lui Marcel Pavel.

Citeste si: A furat inimile juriului "Britain's Got Talent" cu frumusetea sa, dar putini au banuit care este adevaratul sau talent

Tanarul a povestit ca a cantat in corul bisericii de la varsta de trei ani, iar printre idolii sai se numara Beyonce, Rihanna si Smiley. Ambitios si dornic sa devina celebru, Ion Barbu si-a propus ca prin participarea la "Romanii au talent" sa devina cunoscut atat in Europa, cat si peste Ocean.

Increzator in talentul sau, Ion Barbu a oferit o interpretare de senzatie a piesei "De dragul tau", o compozitie muzicala cantata de Marcel Pavel. La auzul vocii tanarului, Mihaela Radulescu a lacrimat, Andra a fost de-a dreptul incantata, iar Andi Moisescu a declarat fara sa stea pe ganduri ca "este una dintre cele mai bune voci care s-au urcat vreodata pe scena de la >". Mai mult decat atat, Andra a luat la acel moment una dintre cele mai importante decizii din cadrul show-ului: artista a apasat butonul auriu si l-a trimis pe Ion direct in semifinala show-ului. 

Ion Barbu a ajuns pana in finala show-ului "Romanii aut talent", acolo unde a cantat "Ave Maria". 


Cum arata acum Ion Barbu, considerat unul dintre concurentii preferati ai Andrei din sezonul cu numarul 5 al show-ului "Romanii au talent".


 

Zi frumoasa sa aveți Posted by Ion Barbu on Sunday, October 18, 2015


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni