• PRO TV
  • Iti mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Simpatica blonda si-a schimbat look-ul si stilul muzical. Vezi cum arata acum

Iti mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Simpatica blonda si-a schimbat look-ul si stilul muzical. Vezi cum arata acum

Iti mai aduci aminte de Selena din trupa Candy? Simpatica blonda si-a schimbat look-ul si stilul muzical. Vezi cum arata acum

Selena, fosta membra a trupei Candy, are un nou proiect muzical.

Simpatica blonda cu strungareata canta acum cu Paul Ballo in trupa Hot Casandra, cu care a plecat in Marea Britanie.



Trupa are zilnic cateva recitaluri in diferite localuri din Marea Britanie, iar piesa lor “Hold me tight” a ajuns in playlistul postului de radio BBC.

Toti ne-au zis ca n-o sa avem loc de englezi, ca sunt multi care fac muzica. Cred ca-i destul de receptiva lumea, sunt cate 4-5 trupe in fiecare local” povesteste Paul optimist.

Hot Casandra este proiectul electro/pop al lui Paul Ballo, cunoscut ca fost tobosar in formatiile Go To Berlin, Kumm siThe Amsterdams.

Selena nu mai are nicio legatura cu ce-a fost odata. Si-acum se intreaba cum de-a nimerit in trupa Candy. “Aia a fost mai mult o intamplare. Ii spusesem mamei “mama, eu vreau sa cant” si ea m-a dus la studio la Laurentiu Duta” isi reaminteste blonda, pe numele ei real Elena Vasilache.

Acum, Selena si-a schimbat si look-ul, si stilul muzical si s-a transformat intr-o femeie foarte frumoasa, rafinata si eleganta.





Sursa foto: Facebook

Vezi in clipul de mai jos ce gen de muzica abordeaza cei doi tineri artisti:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni