• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Iti amintesti de Andrei Cerbu, chitaristul-minute de la "Romanii au Talent"? Tanarul a dat marea lovitura

Iti amintesti de Andrei Cerbu, chitaristul-minute de la "Romanii au Talent"? Tanarul a dat marea lovitura

Iti amintesti de Andrei Cerbu, chitaristul-minute de la "Romanii au Talent"? Tanarul a dat marea lovitura

Andrei Cerbu a devenit cunoscut publicului in urma prestatiei deosebite din cadrul concursului "Romanii au talent", de la ProTV. La numai 12 ani, l-a impresionat pe Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, si a devenit o prezenta nelipsita in cadrul concertelor sale.

De curand, Andrei Cerbu a cooptat alti patru pusti cu un talent muzical desavarsit, cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si impreuna au format trupa "The iron cross". 

Alaturi de Andrei se afla basistul trupei, Rares Vlad Gherman. Are 13 ani si participari la olimpiada de muzica si diferite concursuri si spectacole de caritate. 

Maine, primul show LIVE "Romanii au talent", de la 20:30, la ProTV!

Matei Iancu este chitaristul si vocalul formatiei. Are 14 ani, a castigat premii la concursurile de literatura, limbi straine, matematica si fizica si este pasionat de ecologie,.

Cel de-al patrulea membru este tobosarul trupei, Bogdan Stan, care are 15 ani

O fata este intotdeauna primita cu bucurie in mijlocul unui grup de baieti. Astfel, claparul formatiei "The Iron Cross" este Ariadna Munteanu, o fata de 15 ani fan al muzicii rock, care studiaza pianul de la 8 ani.

Cei cinci se bucura de sustinerea unor muzicieni renumiti, cum ar fi Nicu Covaci, Nicu Patoi sau Bobita Catusanu, care considera ca The iron cross va ajunge in scurt timp una dintre cele mai apreciate formatii de muzica pop-rock. Au lansat recent doua piese, "Fata din povesti" si "Miracle band", iar ieri, pe 7 mai, au lansat o balada care se numeste "Be mine". 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni