Ioan Dunca – lectie de viata si tinerete la Romanii au talent

Ioan Dunca – lectie de viata si tinerete la Romanii au talent

Ioan Dunca in varsta de 78 de ani a venit la preselectiile Romanii au talent plin de viata si cu o energie debordanta. A avut o viata frumoasa, pe care si-a dedicat-o familiei si aviatiei, are o fiica de 49 de ani si doi nepoti de care este foarte mandru. Momentul prezentat de el a fost unul care va ramane intiparit in memoria celor care l-au vazut vineri seara in cea de-a treia editie a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Prestatia cu care a facut furori pe scena talentelor a fost in stransa legatura cu profesia sa de aviator, iar talentul l-a mostenit de la parintii sai. A cantat de mic copil, cu oile in padure sau cu tatal sau, si ii placea sa scrie pe copaci. A fost membru activ la Casa de cultura Mihai Ursache din Iasi, unde a facut parte din echipa artistica de cor, a scris poezii si a cantat in corul bisericii. Cel mai fericit moment din viata sa a fost acela in care a devenit militar si intotdeauna si-a dorit sa fie liber, sa nu depinda de nimeni altcineva decat de Dumnezeu. Scria poezii si teatru si a venit la Romanii au talent singur, pentru a-i demonstra fiicei sale si tuturor celor care l-au cunoscut ca are talent si se poate descurca pe cont propriu. 

Prestatia din timpul preselectiilor Romanii au talent a fost una de exceptie, care a uimit atat publicul, cat si pe cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si pe Smiley si Pavel Bartos. Toti au ramas impresionati de energia si pofta de viata a domnului Dunca.

La finalul jurizarii momentului sau, Mihaela Radulescu a spus: “Mie mi-ati dovedit inca o data ca tineretea nu are legatura cu anii din buletin, ci cu vitalitatea si pofta de viata. Pentru asta va admir si va respect enorm. Sunteti cel mai tanar om pe care l-am vazut. Eu vreau sa mai aud inca o data ce sunt nepotii dumneavoastra si niste povesti despre iubitele dumneavoastra.”

A facut flotari, a cantat si a glumit cu juratii, avand replici amuzate de fiecare data. “A fost un moment extraordinar de frumos, pe care l-am savurat. Ma bucur foarte mult si imi doresc sa continue povestea asta frumoasa.” a spus Andra.

In completarea Andrei, Andi a spus: “Va spun sincer ca vreau sa mai aud povesti.” Bebe, si el surprins de povestea domnului Dunca, i-a transmis: “Aveti un mare DA si de la mine!”

Cei patru jurati i-au acordat in unanimitate 4 de DA ineditului moment, insa, din pacate, domnul Ioan Dunca s-a stins din viata anul acesta. Glumele sale si pofta de viata cu care s-a prezentat in competitie au fost o lectie pentru toti cei care l-au cunoscut sau l-au vazut. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni