Interviu exclusiv cu Lorelai Mosnegutu. Ce a declarat despre participarea la Romanii au talent

Interviu exclusiv cu Lorelai Mosnegutu. Ce a declarat despre participarea la Romanii au talent
Data: 15 Ianuarie 2018

Scena este pregatita pentru marea unire a talentului! SHOWUL SUPREM – Sezonul 8.

Echipa Romanii au talent a cautat cei mai talentati romani din intreaga lume. Caravana sezonului opt al celui mai tare show de divertisment a oprit in Bucuresti, Cluj si Chisinau si, pentru prima oara in istoria emisiunii, preselectiile au avut loc si in Spania. 

Pana la premiera noului sezon Romanii au talent, Lorelai Mosnegutu ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Ce a declarat castigatoarea sezonului 7. 

-          Cum ai descrie experienta Romanii au talent?
-          Consider ca a fost un moment inedit, ce mi-a schimbat total viata. Sincer, va marturisesc ca si acum a ramas un vis din care inca nu m-am trezit. Imaginatia mea s-a oprit in momentul cand minunata domnisoara Mihaela Radulescu m-a trimis direct in semifinala, apasand pe magicul Golden Buzz. Publicul scanda numele meu, aplaudandu-ma, iar sufletul meu vibra cu toti cei prezenti, incercand sa-si pastreze echilibrul printre multiplele confettii sclipitoare.

-          Care a fost pentru tine cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent?
-          Toate momentele au fost speciale, dar in seara in care a avut loc marea finala si mi-am auzit numele, sufletul mi-a fost cuprins de o bucurie imensa.

-          Spune-ne trei lucruri pe care le-ai invatat la Romanii au talent.
-          In primul rand, la ,,Romanii au talent" am capatat o mare experienta care ma ajuta sa ma dezvolt pe mai departe, apoi prin spiritul de echipa m-am simtit integrata in aceasta mare familie, iar prin multa munca, orice vis poate deveni realitate.

-          Ce planuri/ proiecte ai acum?
-          Prioritatea mea anul acesta este examenul de capacitate, iar pe linie muzicala imi doresc sa particip la cat mai multe evenimente.

-           Ce mesaj ai pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt?
-          Concurentilor de la ,,Romanii au talent" din sezonul 8 le transmit sa aiba multa incredere in talentul lor, pentru ca este o experienta inedita pentru care merita sa depuna efort.


 

 

FULLSCREEN
Interviu exclusiv cu Lorelai Mosnegutu. Ce a declarat despre participarea la Romanii au talent
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO