Interviu exclusiv cu Elena Gatcin, artista care a primit Golden Buzz de la Andra

Interviu exclusiv cu Elena Gatcin, artista care a primit Golden Buzz de la Andra

Elena Gatcin a oferit o interpretare deosebită a piesei ”Vreau să vii în viața mea”, a celebrei cântăreațe și compozitoare de jazz Aura Urziceanu. Andra a rămas profund emoționată și a apăsat butonul de Golden Buzz. 

Interpretarea Elenei Gatcin i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Profund emoționat, Florin Călinescu a comparat prestația ei cu măreția piramidelor și a Cascadei Niagara:
 

”Mi se pare că prea multe nu sunt de adăugat aici. Este ca și cum ajungi și vezi piramidele sau munții sau cascada...Să spui: băi, Niagaro, ce faci tu aici?...Sunteți în posesia unei prestații de necomentat pentru mine”.



Andra, cea care nu a putut să-și arate admirația decât printr-un Golden Buzz, a spus că momentul i-a trezit amintiri frumoase: 

”M-ai lăsat fără grai, cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările. Ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva, pentru că am început să-l cânt cu fratele meu, când eram mici. Când văd un om atât de talentat, trebuie să-i recunosc meritele și nu am altfel cum decât să apăs acest buton. Îl meriți din plin. Mergi în semifinală!”

”Elena este talentată, muzicală, improvizează, este un om cu suflet muzical, simte muzica parcă la un alt nivel. Ea a transformat o melodie pe care noi o știm cu toții. A cântat-o și în stilul Aurei, și mai jazz și cu un simț muzical de n-aveai cum să reacționezi. Pur și simplu mi-a fugit mâna spre butonul auriu. E păcat să nu răsplătim oamenii ăștia care fac muzică de atâția ani”, a mai adăugat Andra. 

”M-a fermecat tot la Elena, de la apariție, la interpretare, la cum cânta la pian. A fost de departe cea mai frumoasă interpretare a acestei piese. Femeia aceasta este divină. Dacă ar fi așa, după sufletul meu, ea ar merita să câștige ediția asta de Românii au talent”, a comentat Andi Moisescu. 

 

Foarte emoționată, Elena a recunoscut că nu s-a așteptat la o asemenea apreciere din partea juraților: ”Eu am fost total surprinsă, mă așteptam la un da, doi, trei. Da, mulțumesc, la revedere... Nu credeam niciodată că o să fiu în postura asta”

Urmărește mai jos interviul exclusiv cu Elena Gatcin 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni