• PRO TV
  • Inna, despre faima si bani. Care au fost cele mai scumpe investitii de pana acum

Inna, despre faima si bani. Care au fost cele mai scumpe investitii de pana acum

Inna, despre faima si bani. Care au fost cele mai scumpe investitii de pana acum

Inna vorbeste intr-un interviu pentru ProTV Magazin despre faima si bani, prietenia cu Antonia, planurile pentru vara asta si locul unde se simte intotdeauna acasa.

De cand a devenit un succes international, multi au speculat ca Inna facut o adevarata avere in ultimii ani. Cantareata a dezvaluit care au fost cele mai scumpe investitii de pana acum: "Probabil casa si masina", spune ea.

Important este ca face bani din ceea ce-i place, si anume muzica. "Ma bucur mult ca imi traiesc visul si ca fac ceea ce imi place: pot sa le cant oamenilor si ii pot face fericiti prin muzica mea".

"Sunt foarte multe concerte care mi-au placut si de care imi amintesc cu placere: am cantat in Amsterdam in fata a 300 000 de oameni la Queen's Day, in Mexic in fata a 12 000 de oameni care au venit acolo special pentru mine (eveniment sold out), in Tokyo, primul meu concert a fost nemaipomenit, o experienta pe care nu am cum sa o uit prea curand", a povestit Inna.



Chiar daca are concerte si fani in toata lumea, Romania este in continuare locul unde se simte ca acasa. "Acasa e in Romania unde sunt prietenii mei si familia mea" marturiseste cantareata, care se pregateste pentru o vara plina. A lansat cel de-al treilea album din cariera,“Party Never Ends”, iar in aceasta perioada, promoveaza piesele de pe album in turnee, concerte, videoclipuri.

Citeste tot interviul cu Inna pe protvmagazin.ro.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni