Încep preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent! 15-16 septembrie la World Trade Center București

12 Septembrie 2018, 11:08


	Încep preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent! 15-16 septembrie la World Trade Center București

Încep preselecțiile pentru sezonul #9suprem Românii au talent! Toată România vine la București sâmbătă și duminică, 15 și 16 septembrie, la World Trade Center, începând cu ora 10:00

Talentul este cel care te poate face cunoscut, care poate schimba lumea, poate bucura și emoționa, dar și cel care îți deschide noi orizonturi. Fii cel care aduce spectacolul pe scena celui mai iubit show de divertisment, cucerește publicul cu abilitățile tale și intră în lupta pentru titlul de erou național.

Asta e șansa ta să scrii istorie pe scena Românii au talent! Ai un talent și vrei să-l arăți tuturor? Înscrie-te pe romaniiautalent.protv.ro, pe WhatsApp, la numărul 0752.142.683, sau vino direct la preselecții weekend-ul acesta!

Fii vânător de talent în sezonul #9suprem Românii au talent!Ai un talent în familie sau poate ai un talent în gașcă. Oriunde ai fi sau de oriunde l-ai ști, hai să-l facem mare! Intră pe romaniiautalent.protv.ro, înscrie un concurent în preselecții pentru noul sezon Românii au talent și poți câștiga 3000 de euro! Vânător de talent, să înceapă căutarea!

Românii au talent - Fii eroul nostru!


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate