Inca trei talente autentice intra in lupta pentru marele premiu la "Romanii au talent"!

Inca trei talente autentice intra in lupta pentru marele premiu la "Romanii au talent"!

Romanii si-au ales vineri seara urmatorii trei pretendenti la titlul de erou national! Cea de-a doua semifinala Romanii au talent a adunat numere impresionante de dans, muzica, contorsionism, acrobatie, stand-up comedy, improvizatie si teatru. Cei 12 concurenti au luptat pentru un loc in marea finala, aducand pe scena momente de talent autentic. In urma voturilor telespectatorilor si a deciziei finale a juratilor, Bianca Costiug, trupa The Beat si Alexandru Moraru se pregatesc deja pentru batalia finala si pentru castigarea marelui premiu de 120.000 de euro.

Bianca Costiug a fost prima in optiunile celor care si-au votat aseara favoritii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, transpunandu-se intr-o nimfa a padurii. Frumusetea si talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar romanii au hotarat ca vor sa o vada si in finala. Pustii de la The Beat au urcat pe scena ca niste adevarate rock staruri, iar atmosfera din timpul show-ului lor nu a fost departe de cea a unui concert a unor artisti consacrati din domeniu. Au impresionat cu interpretarea melodiei Show must go on a celebrei trupe Queen si au obtinut locul doi in preferintele publicului de acasa. Unul dintre momentele pline de sensibilitate ale serii a fost cel al lui Alexandru Moraru, care a ales sa cante melodia Tears in Heaven a lui Eric Clapton. La doar 17 ani, el a reusit cu o interpretare impecabila sa convinga ca merita un loc in finala competitiei.

Mixul de beatbox si flaut al lui Cosmin Cioca i-a cucerit iremediabil pe Andra, Mihaela, Andi si Bebe. Juratii au gandit aseara la unison si nu au negociat foarte mult atunci cand l-au desemnat pe Cosmin ca fiind cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. 

Tot aseara, Andra a incantat telespectatorii cu cea mai noua melodie a sa, Falava, pentru care a filmat de curand si un videoclip de exceptie. Artista impreuna cu Naguale i-au determinat pe toti cei prezenti in sala sa se ridice in picioare si sa danseze pe ritmul piesei.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:38, 2.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:01, 3.8 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a doua semifinala a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 15.5 puncte de rating si 43.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2.6 puncte de rating si 7.3% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 14.4 puncte de rating si 34.8%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 4.0 puncte de rating si 9.5% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 14.6 puncte de rating si 35.5% share, locul secund inregistrand 4.1 puncte de rating si 9.9% share. 

12 concurenti, momente spectaculoase si inca 3 finalisti alesi de public

Catalin Cazan s-a inspirat pentru momentul sau din serialul Batman beyond. Pentru cateva minute l-a intruchipat pe celebrul personaj, iar agilitatea si forta cu care a executat elementele de acrobatie i-au impresionat pe jurati. In reprezentatia de aseara, Catalin a reprodus pe scena una dintre bataliile lui  Batman cu, la fel de celebrul, Joker. Impresionat de evolutia concurentului, Andi a declarat: “Locul tau e mai degraba la Monte Carlo!”. Incantata de momentul lui Catalin, dar si de costumatia acestuia, Andra a completat: “Esti extraordinar!”

Cele doua surori, Estera si Rebeca Tchatchoua, au interpretat impecabil melodia Run to you a lui Whitney Houston si au transmis foarte multa emotie si sensibilitate. Concurentele au purtat in timpul numarului prezentat, doua rochii diafane ale caror culori au contrastat, insa vocile lor s-au completat perfect. Juratii au redescoperit aseara vocile minunate cu care Estera si Rebeca i-au cucerit la auditii. Fermecata de momentul lor, Andra a spus: “Ati ales o melodie extraordinara. De la primele acorduri m-ati emotionat. Ma bucur ca ne-ati daruit o parte din sufletul vostru.”

George Bonea – un microfon, o voce si umor de calitate. Inspirat, dupa cum de multe ori a spus, din experientele lui zilnice, George a reusit sa creeze un moment de stand-up comedy savuros. Constient fiind ca viata i-a oferit suficiente motive ca sa glumeasca pe seama ei, concurentul si-a construit un numar de comedie condimentat cu glume despre mame, gatit, foste prietene sau Formula 1. Juriul i-a apreciat portia de umor, iar Bebe i-a confirmat: “Talentul e al tau, bucuria e a noastra!”

Spectacolul a mers aseara mai departe cu The Beat. Trupa de rockeri in devenire a reinviat un hit al celor de la Queen – Show must go on. Cei sase copii, niciunul mai mare de 12 ani, inarmati cu chitare electrice, microfoane si tobe au adus vibratia trupei londoneze pe scena de la Romanii au talent. Incantat de prestatia lor, Andi le-a spus: “Ati fost minunati! A fost foarte bun momentul!”. Publicul de acasa a fost in asentimentul lui Andi si a trimis trupa The Beat in marea finala!

Timpul s-a oprit in loc cand grupul Lightwave Theatre a intrat pe scena. Teatrul cu papusi umane a impresionat juriul prin simbolistica. O recuzita complexa a fost folosita pentru punerea in scena a unei povesti cu iz asiatic. Un dragon, luptatori in kimono inarmati cu sulite si o printesa au creat un moment de basm, care a ridicat juratii in picioare. Bebe Cotimanis, cel care i-a trimis in semifinala cu ajutorul golden buzz-ului, le-a spus aseara celor 5 concurenti: “Daca as mai avea un buton auriu, ati ajunge direct in finala. Povestea voastra are o claritate de cristal.” 

Siko si Riko au fost protagonistii unui moment de dans comic. Costumati in constructori, cei doi au ocupat scena cu figurile lor de street dance, intrerupte de momente amuzante. Din nou, juratii au vibrat in timpul numarului prezentat, dar au si ras atunci cand unul dintre ei, cu un ciocan a distrus unul dintre casetofoanele care faceau parte din recuzita. “Ei sunt viitorul autostrazior din Romania. Vreau sa-i vad in finala. Au adus umor, o poveste frumoasa si ceva patratele.”, a spus Mihaela.

Cosmin Cioca a adus pe scena de la Romanii au talent un moment inedit de beatbox si flaut. A interpretat intr-o maniera personala si moderna Badinerie de Johann Sebastian Bach. Trei cupluri de dansatori din baletul PRO Dance l-au insotit pe scena cu un dans ceremonios combinat cu miscari moderne. Fascinat de talentul lui Cosmin, Andi a spus: “Nu e decat un exercitiu de creativitate extrem de reusit! Momentul lui Cosmin este demn de Romanii au talent.”

Carmen si Liviu au ridicat show-ul la inaltimea picioroangelor pe care s-au urcat. Asociatia Pe Picioroange a pus in scena un numar de teatru mut, iar povestea de dragoste dintre protagonisti a fost presarata cu momente amuzante de dans la inaltime. Totul a fost pana la urma un vis, explicat pe ecranul din spatele dansatorilor pe care au fost proiectate replicile celor doi. Juratii i-au aplaudat, iar Andra a apreciat evolutia lor: “Sunt mandra de ei pentru ca au evoluat fantastic de la preselectii pana acum. Aveti toata admiratia mea! Felicitari!”

Bogdan Panaite a fost concurentul care a reusit sa-i faca pe jurati sa danseze. Nu inainte insa de a le cere sa spuna proverbe pe baza carora a construit o melodie hip-hop. Concurentul a uimit cu creativitatea sa, dar si cu vocea puternica. Baletul PRO Dance l-a sustinut pe Bogdan in crearea momentului si impreuna au adus pe scena un moment spectaculos. Juriul a laudat prestatia tanarului, iar Mihaela i-a spus: “Ai reusit sa ajungi la sufletul si la mintea mea. Ai farmec, tinere!”

Cele doua membre ale grupului Diamond Duo au facut aseara o demonstratie de contorsionism in pereche, dar si separat, cu panglici, cercuri si mingi. Aruncarile si prinderile obiectelor, dar si sariturile, rostogolirile, piruetele si intoarcerile acestora au uimit inca o data si le-au adus aprecierea juratilor, care au fost impresionati de evolutia lor si le-au aplaudat indelung. “Atingeti scena cu gratie, parca plutiti de multe ori!”, le-a spus Bebe celor doua concurente.

Alexandru Moraru a plutit deasupra scenei in momentul in care a interpretat la chitara si voce melodia Tears in heaven a lui Eric Clapton. “La auditii ne-a aratat ce pot face doua maini dibace, cu o chitara.”, a spus Smiley despre Alexandru. Pentru a-si demonstra inca o data talentul, concurentul a ales o melodie sensibila cu care a ajuns la sufletul juratilor. Incantat de numarul prezentat pe scena, Andi a spus: “Mi s-a parut unul dintre cele mai bune momente din semifinala de astazi. Bravo!”

Bianca Costiug a fost ultima concurenta care si-a prezentat talentul aseara pe scena, insa ea a fost prima in preferintele telespectatorilor. Frumoasa concurenta a adus la Romanii au talent un moment de tribal fusion prin care a combinat mai mai multe culturi, transformandu-se intr-o nimfa a padurii. A avut un decor si o grafica impresionante, insotite de lumini inteligente, si a reusit sa-i cucereasca pe jurati inca de la primele miscari. Fericita de revederea concurentei si a numarului sau, Mihaela i-a spus: “Esti aproape perfecta. Daca vei ajunge in finala, atunci vei fi perfecta. Ai vorbit atat de frumos despre pace, despre dans...”

Bianca a fost aseara preferata publicului care a votat-o in numar foarte mare si a trimis-o in marea finala care va avea loc pe 12 iunie. Dupa aflarea clasamentului, emotionata, dar in acelasi timp incercand sa se relaxeze, Bianca a declarat: „Ma bucur ca telespectatorii au fost receptivi si au inteles conceptul si ideile mele din spatele dansului. In finala imi doresc sa mai exprim inca o data ceea ce simt legat de tribal fusion si sa surprind cu o noua idee nonconformista.”

Trupa The Beat s-a clasat aseara pe locul doi in voturile publicului si merg in finala. Micutii rockeri s-au bucurat atunci cand au aflat rezultatul, s-au manifestat in stilul lor caracteristic si au spus cu zambetul pe buze: “Suntem foarte fericiti, nu ne vine sa credem, parca visam!”

Cel de-al treilea finalist a fost decis tot de public. Juratii au avut de ales dintre doua momente senzationale: cel al lui Cosmin Cioca si cel al lui Alexandru Moraru. A fost o decizie dificila pentru juriu, iar rezultatul a fost 2-2. Bebe si Andra au mers cu talentul lui Alexandru, iar Mihaela si Andi au mers cu originalitatea si talentul lui Cosmin. In cele din urma, ajunge in finala Alexandru Moraru, cel care a obtinut locul trei in preferintele telespectatorilor. Emotionat, Alexandru a declarat: “Sunt extrem de fericit si surprins de faptul ca am ajuns in finala. Sper in continuare sa nu-i dezamagesc pe cei de acasa.”

Creativitatea, originalitatea, emotia, energia, pasiunea, umorul si frumusetea au completat spectacolul in cea de-a doua semifinala Romanii au talent. Toti cei 12 semifinalisti au prezentat momente de exceptie, insa numai 3 merg mai departe in competitie, in marea finala.

Vinerea viitoare, de la 20:30, talentul autentic in cele mai diverse forme revine la PRO TV, iar telespectatorii sunt asteptati sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritii pentru titlul de erou national.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni