• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 5 milioane de romani s-au uitat vineri la "Romanii au talent"! Sambata au fost alesi ultimii 3 finalisti

5 milioane de romani s-au uitat vineri la "Romanii au talent"! Sambata au fost alesi ultimii 3 finalisti

5 milioane de romani s-au uitat vineri la "Romanii au talent"! Sambata au fost alesi ultimii 3 finalisti

Vineri seara, la cea de-a treia semifinala a emisiunii “Romanii au talent” publicul a decis cine vrea sa mearga in marea finala. Astfel, in ordinea preferintelor telespectatorilor s-au aflat Stefan Florescu, Cosmin Agache si Rebeca Neacsu. Cei trei se alatura finalistilor din semifinalele anterioare, Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance, sotii Luca, Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupul Akikai.

Audientele celei de-a treia semifinale

Cea de-a treia semifinala a emisiunii “Romanii au talent” ce a fost difuzata vineri, 8 aprilie, in direct din Studiourile MediaPro din Buftea a adunat in fata micilor ecrane peste 5 milioane de romani din intreaga tara in minutul de maxima audienta de la 22.18, cind la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ratingul ProTv ajungea la 26,4 puncte de rating si cota de piata impresionanta de 64,8%.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri, 8 aprilie in intervalul 20.29 – 00.14 a fost pe publicul din mediul urban de 19,0 puncte de rating si o cota de piata de 45,7%,  in timp ce Antena 1 obtinea de 6 ori mai putin, adica 3,1 puncte de rating si 7,4% cota de piata. 

Si pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTv a fost lider absolut de audienta cu o medie de 18,8 puncte de rating si 52,9% cota de piata, in timp ce  Antena 1 obtinea doar 3,1 puncte de rating si 8,7% cota de piata.

Spectacol la "Romanii au talent"

In editia de vineri, 8 aprilie telespectatorii ProTv au avut o misiune foarte grea atunci cind au fost pusi in situatia de a alege din multitudinea de numere extraordinare de magie, acrobatie, dans si muzica pe cei mai talentati participanti. In urma voturilor publicului, Stefan Florescu si Cosmin Agache au fost propulsati direct in finala, in timp ce juriul a avut dificila sarcina de a-l desemna pe ocupantul locului al treilea. Alegerea s-a aratat extrem de dificila pentru ca atit Rebeca Neacsu cit si trupa DFC au impresionat deopotriva juriul si publicul prin prestatiile lor.

Desi ultimul in concurs, Stefan Florescu a ajuns primul pe lista favoritilor pentru finala si le-a oferit telespectatorilor, asa cum a remarcat juratul Andi: “Ceva ce nu s-a mai vazut demult in forbalul romanesc”, si anume: spectacol! La rindul lui, Mihai Petre l-a laudat pe Stefan nu numai pentru felul in care a stiut sa minuiasca mingea, ci si pentru ritmul sau. Acest lucru l-a facut pe Mihai Petre sa se declare suporterul lui inca de pe acum. Chiar daca nu se pricepe prea bine la fotbal, Andra s-a aratat foarte incintata de talentul lui Stefan pe care l-a complesit cu cuvinte de apreciere.

Micutul Cosmin Agache a fost numit de Mihai Petre un veritabil “talent nativ” si acesta este si motivul pentru care s-a ridicat in picioare in fata lui in semn de apreciere. La rindul ei, Andra a spus ca l-ar lua oricind cu ea in concerte, mai ales ca astfel n-ar mai avea nevoie de nici un alt acompanient muzical, in timp ce Andi s-a aratat de-a dreptul uluit de calitatile acestui copil care a invatat tot ceea ce stie sa faca singur, fara ajutorul nimanui. “Esti total! Esti Ireal! In sufletul meu tu esti deja in finala – i-a spus Andi, imediat dupa prestatia lui de vineri seara. Cosmin Agache se pare ca a fost considerat demn de finala nu numai de juratul Andi, ci si de publicul de acasa care l-a sustinut prin voturile sale.

Decizia de a alege intre Rebeca Neacsu si trupa DFC a fost una extrem de dificila pentru cei trei jurati care au avut de ales intre doua prestatii uluitor de bune.

Mihai Petre s-a aratat de-a dreptul cucerit de micuta Rebeca  Neacsu pe care a considerat-o “un inger coborit printre noi muritorii de rind”. Juratul nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca Rebeca este preferata lui, careia i-a multumit pentru faptul ca, prin vocea sa incredibila a reusit sa-l poarte in alta lume. “Uluitoare, incredibila, fantastica”, acestea au fost superlativele folosite de Mihai Petre pentru a descrie cit de mult i-a placut interpretarea Rebecai. Daca Andra s-a aratat uimita de faptul ca exista “o voce puternica si o inima mare intr-un copil asa de mic”, Andi s-a declarat pur si simplu vrajit de micuta Rebeca. Andi i-a felicitat si pe parintii Rebecai care au reusit sa cresca “un copil atit de talentat, cum rar mi-a fost dat sa vad!”

Chiar daca trupa DFC a facut pur si simplu senzatie inca din momentul in care a pasit pe scena, juriul a hotarit totusi sa o trimita pe Rebeca in marea finala. Chiar daca si Mihai Petre si Andra s-au aratat absolut impresionati de momentul lor artistic si le-au marturisit celor 3 baieti ca isi doresc sa-i vada in finala, nesansa a facut ca ei sa nu poata trece mai departe. Andi s-a oferit insa sa-i sprijine cu tot ce va sta in putinta lui si sa faca totul pentru ca aceasta trupa sa devina cunoscuta si sa-i fie recunoscute toate meritele ce i se cuvin. Cu multa admiratie si respect pentru ceea ce face, Andi i-a marturisit lui Robo: “esti cel mai bun dansator de gen pe care l-am vazut in viata mea!”.

Carismaticul Marian Vasilescu a cucerit nu numai prin vocea sa, ci si prin inventivitatea de care a dat dovada atunci cind a ales sa impleteasca in numarul sau celebra melodie a lui Enrique Iglesias, “Hero”, cu o frumoasa melodie populara banateana. Pavel Bartos i-a spus ca a cintat “iglesiastic”, dar Andra a replicat ca “Ar vea Iglesias sa cinte asa muzica populara!”

La rindul lor, trupa “Clevers” s-au araat foarte inspirate in alegerea facuta si au oferit un adevarat spectacol, aratind ca nu degeaba si-au ales acest nume, AcroMistyc au stirnit ropote de aplauze cu numarul lor extraordinar de acrobatie la inaltime, Alma Boiangiu a aratat ca stapineste pianul la fel de bine ca si chitara, dar si ca are o voce deosebit de frumoasa si puternica, in timp ce magicianul Lorenzo a prezentat in premiera citeva numere de magie care au stirnit aplauzele publicului si au fost intimplinate cu felicitari din partea juriului.

Fragila Ioana Roxana Rotar a uimit din nou prin flexibilitatea sa, prin munca si talentul sau si mai in gluma mai in serios i-a facut pe jurati sa fie de parere ca micuta s-ar putea strecura oriunde, chiar si pe sub usa daca ar fi nevoie. Transilvania Voces a oferit un spectacol memorabil –cum l-a numit juratul Andi – si a impresionat prin vocile puternice si armonia din momentul lor artistic.

Singurul caruia juriul nu i-a aratat nici un fel de ingaduinta a fost Borsan Ioan Daniel, cu numele de scena Dracula” caruia Mihai Petre i-a spus clar si raspicat: “Ati fost groaznic!”. Andi a tras concluzia ca decit sa vina la “Romanii au talent” ar fi fost mai potrivit sa mearga la “Ce se intimpla, doctore?”

Surprizele serii

Cu niste prestatii de zile mari, cei 12 semifinalisti au facut ca seara de vineri sa fie una emotionanta ca o adevarata finala! Tot vineri, Smiley a cintat in premiera piesa “Dream Girl”, iar telespectatorii au facut cunostinta cu cele opt perechi care vor intra in ringul de dans, in cel de-al unsprezecelea sezon “Dansez pentru tine” care va incepe din 15 aprilie, la ProTv.

Simbata, 9 aprilie a avut loc cea de-a patra si ultima semifinala care a trimis inca 3 talentati in confruntarea finala pentru premiul de 120.000 de euro - pe Valentin Dinu, Luca Valentin si Medea Felea. Marea finala va avea loc pe 25 aprilie, a doua zi de Paste si va fi transmisa in direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

Facebook.com/romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni