• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In urma unui moment plin de energie de la Romanii au talent, Andra dezvaluie vineri dorinta arzatoare a fiului ei

In urma unui moment plin de energie de la Romanii au talent, Andra dezvaluie vineri dorinta arzatoare a fiului ei

In urma unui moment plin de energie de la Romanii au talent, Andra dezvaluie vineri dorinta arzatoare a fiului ei

Talentul ne aduce impreuna, ne uimeste si ne inalta vinerea aceasta, in cea de-a cincea editie Romanii au talent, cand vom urmari momente care ne vor umple sufletele de bucurie si de emotie si care ne vor face sa vibram.

Un catel extrem de simpatic rasa Jack Russel intra pe scena plin de energie si face spectacol impreuna cu alte doua prietene patrupede si cu dresorul lor. Au venit direct din Milano pentru Romanii au talent. Momentul este unul incantator pentru public si pentru jurati, care aplauda sariturile spectaculoase si relatia speciala dintre ei si raman muti de uimire cand vad toate lucrurile complet iesite din comun pe care acestia le fac. Va fi o reprezentatie plina de bucurie, de joaca si de distractie, la finalul careia Andra va spune... usor ingrijorata, dar cu zambetul pe buze: ”Mie mi-a dat batai de cap. Mi-a placut foarte mult, dar stiu care va fi discutia de dupa, cand voi ajunge acasa, si David imi va spune: Mami, vezi, uite asa vreau si eu sa facem! Vreau si eu, nu un caine, vreau trei caini!”. Spectacolul continua in culise, unde Smiley si Pavel asteapta nerabdatori concurentii, cu care au dialoguri savuroase.

Tot vinerea aceasta, de la 20:30, la Romanii au talent, vom vedea un numar inedit, un mix de folclor si rock, prezentat de doi concurenti care ”sunt colegi pe scena si parteneri acasa”. O aparitie surprinzatoare si o voce care ii lasa pe toti fara cuvinte, incununate cu un moment de tandrete. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni