In numai 3 zile, vom spune: "Romanii au talent!". Ne vedem VINERI, de la 20:30, numai la PROTV

In numai 3 zile, vom spune: "Romanii au talent!". Ne vedem VINERI, de la 20:30, numai la PROTV

ACUM E ACUM! Mai sunt doar trei zile pana cand romanii vor urmari in fiecare vineri, de la 20:30, sute de talente autentice, momente incredibile, cel mai dinamic juriu si cei mai simpatici prezentatori, in cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, numai la PRO TV!

Cel de-al saselea sezon va fi unul senzational, care va surprinde si le va aduce telespectatorilor un spectacol desavarsit, care nu trebuie ratat, deoarece are toate ingredientele pentru a transforma o seara de vineri intr-una perfecta.

Romanii au talent este show-ul de televiziune care a doborat recorduri de audienta in toate cele cinci sezoane de pana acum.

Noul membru al juriului, Florin Calinescu – prezenta sa in juriul Romanii au talent va aduce un plus de dinamism, iar comentariile si reactiile sale vor surprinde si, de cele mai multe ori, vor starni hohote de ras. Chimia dintre el si ceilalti trei jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Andra, va fi evidenta si, impreuna, cei patru vor aduce spectacolul si la masa juriului.

Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, sunt, ca de obicei, plini de voie buna, pusi pe glume si abia asteapta sa le aduca telespectatorilor un nou sezon plin de distractie.

Vineri seara, la Romanii au talent, te simti ca intr-un roller-coaster – treci rapid de la emotie la distractie si de la momente in care plangi la momente in care razi cu lacrimi.

Cei mai talentati si pasionati romani, dar si cei mai amuzanti, vin in acelasi loc: pe scena Romanii au talent.

Concurenti din peste 10 tari, precum Italia, Franta, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kargazstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova, au venit la preselectii pentru a incanta juriul si publicul.

Este show-ul de televiziune care iti va oferi momente unice si te va face sa exclami in fiecare vineri seara ca, Da, Romanii au talent!

Incepand de vineri, 19 februarie, de la ora 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca cel mai bun show de televiziune, Romanii au talent, sa fie alaturi de noii pretendenti la titlul de erou national si sa se bucure de momente extraordinare.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni