În curând, show-ul Românii au talent aduce sezonul #9suprem! Incredibil, nu imposibil!

În curând, show-ul Românii au talent aduce sezonul #9suprem! Incredibil, nu imposibil!

În curând, cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le va aduce telespectatorilor spectacolul suprem în sezonul 9! 

Concurenții vor prezenta momente unice, nemaivăzute pe scena talentului.  

Mai e foarte puțin până vom spune Românii au talent în sezonul #9suprem! Suntem nerăbdători să vedeți tot ce am trăit noi la preselecții, dar mai ales să simțiți bucuria unor concurenți fenomenali. În acest sezon, am fost surprinși de foarte multe ori de ambiția celor care au venit în fața juraților și în fața publicului și de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care și-au depășit limitele și care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai văzut până acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atât pe scenă, cât și la masa juriului.”, au declarat Smiley și Pavel Bartoș.

Talentul autentic va fi adus în acest sezon în cele mai diverse forme, iar reprezentațiile participanților, împreună cu reacțiile celor patru jurați și ale prezentatorilor, vor duce show-ul la cel mai înalt nivel.

La filmările pentru #9suprem, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au trăit sentimente de nedescris datorită celor care au reușit să-i uimească prin abilitățile lor fantastice, dar s-au implicat și activ în câteva dintre numerele de pe scenă, fiind însoțiți de Smiley și Pavel Bartoș.

Emil Rengle - Câștigătorul sezonului 8 - Românii au Talent 

Sezonul Românii au talent #9suprem va fi despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și capacitatea de a face imposibilul posibil!

Românii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni