• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • În acest an, show-ul Românii au talent aduce #un10perfect! Cea mai iubită emisiune de divertisment revine din 7 februarie

În acest an, show-ul Românii au talent aduce #un10perfect! Cea mai iubită emisiune de divertisment revine din 7 februarie

În acest an, show-ul Românii au talent aduce #un10perfect! Cea mai iubită emisiune de divertisment revine din 7 februarie

Așteptarea a luat sfârșit! Sezonul 10 al celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent, începe vineri, 7 februarie, de la 20:30, la PRO TV.

Și în acest an, românii vor avea parte de momente neașteptate, de talente nemaivăzute și de golden buzz-uri memorabile. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor, iar Smiley și Pavel Bartoș vor fi, ca de fiecare dată, în culise și îi vor susține pe concurenți.

În acest sezon aniversar, fiecare jurat și cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reușesc să îi impresioneze și să îi convingă că merită să ajungă direct în semifinale! Cei mai buni 10 concurenți vor fi recompensați pentru performanțele lor incredibile cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii. 

Smiley și Pavel Bartoș sunt convinși că cei de acasă vor avea parte de un spectacol de 10: ”Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține.”

Noul sezon le va prezenta telespectatorilor talente inedite și promite să aducă în casele românilor bucurie și energie în fiecare vineri, începând din 7 februarie, de la 20:30.

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni