• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Imagini pe care le poti vedea doar pe protv.ro si reactii 'la cald' ale concurentilor. MENTALISTUL a plans cand a aflat rezultatul

Imagini pe care le poti vedea doar pe protv.ro si reactii 'la cald' ale concurentilor. MENTALISTUL a plans cand a aflat rezultatul

Imagini pe care le poti vedea <span style="color:#f00;">doar pe protv.ro</span> si reactii 'la cald' ale concurentilor. <span style="color:#f00;">MENTALISTUL a plans cand a aflat rezultatul</span>

Cele mai tari informatii despre tot ce misca pe scena, dar si in spatele scenei la Romanii au talent, numai pe protv.ro.

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici  

Pe primele locuri in preferintele publicului s-au situat: Mihai Petraiche, Cristian Leana si Cristian Gog. 

Iar CRISTIAN GOG ESTE MARELE CASTIGATOR al celui de-al doilea sezon de "Romanii au talent".
Cristian si sotia lui au plans de fericire cand au aflat verdictul publicului, care l-a preferat pe mentalist.

REACTII "LA CALD"

Cristian Gog

"Nu pot inca sa ma gandesc, am incercat si mai devreme sa pot sa scot o fraza coerenta, consider ca oricum as incerca sa exprim starea mea de acum nu exista cuvinte care sa spuna. Nici nu aveam numarul pregatit, ieri l-am facut pentru prima data", a marturisit Cristian emotionat.

Este o veste cu atat mai buna ca a castigat competitia, cu cat sotia lui e insarcinata. "Este baiat, nu ne-am gandit la nume, nu am avut timp sa ma gandesc la asta", a afirmat el. Cat despre bani... "In primul rand cred ca o sa imi achit creditul la banca, o sa duc la un alt nivel un proiect de suflet al meu - www.nepotidecraciun.ro si voi investi intr-un alt mare proiect la care lucrez de ceva timp. Nu imi reconsider optiunile, chiar daca nu castigam aici acesti bani, as fi facut tot posibilul sa fac rost de sumele necesare pentru a duce mai departe proiectul la care lucrez", a continuat mentalistul.

"Mi-au dat lacrimile, pentru ca incerc sa ajut batranii. Saptamana trecuta eu mi-am pierdut bunica si o mare parte de initiativa este datorita ei", a mai spus Cristian Gog.

Ii dadea drept castigatori pe No Limit

"Pe mine m-au impresionat foarte mult si cineva ar trebui sa le ridice o statuie oamenilor care se ocupa de ei", a precizat acesta.

"Voi incerca sa promovez domeniul asta cat mai mult, pentru ca fiecare are nevoie de putina magie in viata lui, e frumos sa fim si noi copii, sa credem in Mos Craciun, sa credem ca exista Superman, eu asta vreau sa transmit, chiar daca suntem oameni maturi", a declarat castigatorul de la Romanii au talent.

"Primul om pe care l-am sunat a fost mama, nu a crezut ca voi castiga. Tata m-a sustinut si a fost omul de la care am avut de invatat cel mai mult cu iluziile si magiile. Ma gandeam la un moment dat cata lume o sa inteleaga ce fac eu in seara asta pe scena, se pare ca foarte multa lume si le multumesc tuturor si as vrea, nu stiu daca mai conteaza sau nu, sa strig un mare multumesc pentru tot tuturor celor din online care m-au sustinut si m-au convins sa particip la acest concurs", a incheiat el.

Mihai Petraiche a pierdut la mustata

"Nu sunt dezamagit, eu nici macar nu ma asteptam sa ajung in semifinale, a fost super ok, ma bucur ca acum, cu ocazia asta, lumea apreciaza dansul. Eu si Razy Gogonea am fost parteneri 2 ani de zile, a fost alaturi de mine. N-am vorbit despre show, nu ne mai vazusem de 6 ani. Acum vreau sa imi deschid o sala de breakdance, vreau sa ofer posibilitatea de a-i invata si pe altii", ne-a declarat Mihai. 

"In seara asta am riscat enorm si am aratat niste miscari de dans in premiera. Se cheama stroboscop si ti se pune in miscare intreaga musculatura. Doar cativa oameni din lume pot face asta. Initial, am crezut ca nu voi mai putea intra in show-ul din finala si am schimbat coregrafia pana in ultima ora, chiar inainte sa intru pe scena am schimbat si practic pe scena am facut altceva. Am improvizat tot ce ati vazut. Asta poate fi dovedita de cei care au filmat la antrenamente, e cu totul altceva", a explicat el. 

Cristian Leana, locul al treilea

"Nu ma asteptam sa intru in primii trei. Consideram ca sunt altii mult mai buni decat mine, mai ales ca eu am fost foarte fericit ca am reusit sa intru in finala. Am ajuns pana aici, ce puteam sa vreau mai mult? Ma gandeam ca o sa le placa oamenilor, dar nu intr-atat de mult incat sa ma voteze. Mi-era teama ca nu o sa imi iasa legat la ochi, cu o singura mana. Nu s-a mai realizat asa ceva, nu s-a mai facut la televizor si eram si incurcat de anumiti factori", a spus Cristian la finalul competitiei. 

Secretul lui... "Multa munca, sunt niste metode de rezolvare diferite, se memoreaza piesele cu numere si apoi se rezolva piesa cu piesa cu ajutorul unor formule. Fapul ca am castigat nu schimba faptul ca vreau sa devin programator. Cubul Rubik ma ajuta, pentru ca este o chestie logica, iar la informatica iti trebuie logica", a adaugat acesta, convins fiind si ca papionul realizat de stilista emisiunii, Eniko Szanto, i-a purtat noroc.


VEZI AICI EVOLUTIA LOR IN CONCURS:

1. Cristian Gog



2. Mihai Petraiche



3. Cristian Leana



Andra schimba rolul la "Romanii au talent": Este "Adele" in seara asta. Un cover MI-NU-NAT





Hehe! Nasul si cu finul



00:04: Cristian Leana
ne arata cum e sa-ti folosesti cu adevarat mintea. Si imaginatia: a rezolvat cubul cu o singura mana, legat la ochi, batut cu perne... Toti au fost fascinati de numarul lui si au incercat sa afle trucuri. Iar Cristian le-a impartasit cu draga inima secretele lui.

23:54: No Limit NU vor sa fie votati "din mila", pentru ca sunt surzi, ci pentru numarul de dans pe care l-au prezentat.

23:40: Gigel Frone, febletea femeilor :P Dupa "Romanii au talent", s-a ales cel putin cu un rol in serialul "Las Fierbinti". Bine, el ar vrea sa joace in America :) "Mi-a iesit numarul asa cum ma asteptam", a spus el mandru la iesirea de pe scena.



23:21:
Mihai Petre i-a spus dansatorului Mihai Petraiche: "Esti cel mai bun in aceasta disciplina. Sper sa castigi tu sau Cristian". "Sunt fericit. Mi-a iesit bine", a afirmat el, dupa care a plecat in graba sa stea cu familia lui.

Mihai Petraiche, sesiune de autografe. Data viitoare, pregateste-te sa platesti ca sa-l vezi dansand:


23:15: Cristian Gog: A sfidat moartea in direct: Mentalistul a riscat tot si a intrat in mintile juratilor! La final, Andi i-a spus ca il vrea CASTIGATOR! "Numarul meu nu este numai un numar de iluzionism. Este si real in acelasi timp si imi place sa ii las pe oameni sa se gandeasca unde este aceasta granita. Acest numar l-am repetat ieri o singura data. Am avut emotii extrem de mari", a declarat el.

Acum e bine, are puls, bataile inimii lui sunt regulate... Iata DOVADA:



22:45: Trio Zamfirescu:
"A iesit foarte bine, a fost un show exact cum ne-am dorit, plin de energie", au spus cei trei, incantati de reactia publicului si a juriului.



22:34: Oana Lianu:
"Nu ma mandresc prea des, dar acum o sa o fac. Consider ca mi-a iesit exceptional", s-a laudat "printesa naiului" de la "Romanii au talent".



Ia uite cine a venit in vizita la Andra :)



22:30:
Concurentii de la MasterChef au venit sa-si sustina colegii de la "Romanii au talent"!



22:17: BarSession si-au terminat numarul cu zambetul pe buze: "Suntem foarte multumiti, am avut cateva ezitari, dar a fost foarte bine", s-au bucurat ei la final.

22:04: Loredana si Cristian Fieraru: "Noi am cantat pe scena, nu am dansat", a spus tatal "micutei Andra" dupa ce au iesit de pe scena, un apropo la comentariul dur al lui Mihai Petre, care i-a spus Loredanei ca intre ea si Andra e drum lung. :) Fata are doar 16 ani, cam cati avea Christina Aguilera cand juratii de la Cerbul de Aur i-au spus ca mai are timp sa castige concursuri.

21:54: Aset Crew: "Totul a fost fix cum voiam, a iesit foarte bine, suntem foarte mandri. Am avut emotii, dar au fost constructive. Speram ca si la televizor s-a vazut totul foarte bine. Ne era frica la luminite, ca poate nu mergeau sau nu se aprindeau butoanele", ne-au marturisit acestia.

21:43: Conjunctivita are talent :) Razvan "Krem Alexe are conjunctivita, dar asta nu l-a oprit sa faca shooooooooooow a la Krem. "Piesa este scrisa foarte recent. Eu in semifinala am fost cu Limbovici, Hypnosis si am zis sa spun in piesa ceva despre fiecare dintre oamenii astia de care eu m-am legat super tare", ne-a spus el.

Despre sacoul "norocos"

"Sacoul il am de la tata, care pe langa asta mi-a mai dat si niste pantaloni colorati. Cand l-am vazut, am zis ca e un sacou bun pentru orice ocazie. Romanii au talent e cel mai bun loc de lansare, e un fel de NASA. Lanseaza cei mai tari oameni. Numarul meu m-am gandit sa contina de toate: si numar de actorie si sa aiba si muzica buna", a mai afirmat Krem.



Fostul sau coleg din acest sezon de la "Romanii au talent" slacklinerul Florin Limbovici a venit sa-l sustina:



21:26: Radu Ionescu si-a incheiat piesa compusa special pentru "Romanii au talent": "Sunt foarte mandru de prestatia mea si foarte fericit ca sunt in aceasta competitie si ca am ajuns pana aici", ne-a declarat el.

21:17: X-treme Brothers: "Am avut o mica ezitare, desi ne-am dat pe maini cu pudra de talc, din cauza caldurii ne-au alunecat mainile. Poate pentru cei din public nu s-a vazut, dar noi am sesizat", au spus ei la final. Juriul, insa, i-a laudat pentru prestatia lor.

21:04: Vasile Godja, ceterasul din Maramures, a cantat cu fetele din balet, dar si cu propria limba pe post de arcus si cu vioara in flacari: "Ai fost magic", a fost replica extaziata a lui Mihai Petre. "Esti inepuizabil. Nu te mai strig artistul Vasile Godja, ci FENOMENUL Vasile Godja", i-a spus Andi.

"Mi-a fost o frica acolo, sus, imi era sa nu se rupa corzile. Oricum, per total, sunt multumit de prestatia mea din seara asta", a spus Vasilica la iesirea de pe scena.



20:46: Lil Motion si-au prezentat numarul: "Coregrafa voastra a fost foarte inspirata. A fost mai bine decat in semifinala", le-a laudat Mihai pe fetite. "Foarte inspirata ideea asta cu pisicutele", le-a spus si Andra celor 23 de "pisicute".



20:35:
Isterie in sala, la prezentarea lui Razvan "Krem" Alexe. Care e preferatul tau din concurs?

20:30: A INCEPUT SHOW-UL!!!


20:20: Ha! Noi am vazut-o pe Andra inainte sa apara pe scena. Si ti-o aratam si tie!



20:08: Iuliana Luciu, inca nehotarata: "Ii sustin pe toti, sunt toti foarte talentati. Le dau sanse egale"




Un spectator "cu greutate" la Romanii au talent: Raluca Badulescu :)



19:50: Juratul MasterChef Sorin Bontea si fiul lui au venit sa-l sustina pe Razvan "Krem" Alexe. Este favoritul lor!



19:40: Laura Cosoi a venit sa-si sustina iubitul, pe Smiley, dar si favoritul din concurs. Tine, insa, totul strict secret: "Nu vreau sa spun, am un singur preferat. Cei care voteaza trebuie sa decida, nu vreau sa spun si sa incarc cu energie negativa pe restul", a spus ea.



19:26: Gigel Frone isi face repetitiile cantandu-le tuturor celor prezenti melodii. Are dedicatii speciale pentru fiecare, astfel ca, fie ca sunt concurenti sau oameni din echipa, Gigel Frone are o melodie pentru fiecare.

"Sefii", abia sositi din Bahamas :)



Instrumentul "magic" al lui Gigel Frone, dupa care mor toate fetele :P



18:43: Radu Ionescu a compus o piesa special pentru finala, piesa care se numeste "Romanii au talent".


17:21: Cristian Leana pregateste o premiera internationala pentru finala.

16:23: X-treme Brothers: unul dintre cei trei concurenti are o problema la umar, problema pe care a avut-o din semifinala. Au facut o pauza de 9 zile pentru a se reface, dar umarul nu este vindecat complet. Cu toate astea, sunt gata sa dea tot ce au mai bun!

15:02: Finalistii, in repetitie generala de la ora 13.00.

14:43: Trupelor de dans li s-au mai pus la dispozitie si cateva sali de dans unde sa poata exersa.

13:45: Alexe "Krem" Razvan are conjunctivita. Am aflat ca a scris versurile piesei pe care o va canta in finala pe scarile caminului.


***

In marea finala 15 concurenti s-au luptat pentru marele premiu de 
120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni