• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Imagini EXCLUSIVE din culisele sezonului #9suprem din „Românii au Talent". Cum se distrează jurații în spatele camerelor

Imagini EXCLUSIVE din culisele sezonului #9suprem din „Românii au Talent". Cum se distrează jurații în spatele camerelor

Imagini EXCLUSIVE din culisele sezonului #9suprem din „Românii au Talent". Cum se distrează jurații în spatele camerelor

Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș s-au distrat de minune la filmările pentru sezonul 9 al celui mai tare show de televiziune, „Românii au talent".

Concurenții au reușit să-i uimească pe jurați prin reprezentanții fabuloase, care i-au ținut cu sufletul la gură și care au fascinat publicul prin complexitatea și unicitatea poveștilor.

Jurații nu au rezistat de fiecare dată tentației de a li se alătura participanților, așa că s-au implicat în câteva dintre aceste momente, după cum se poate vedea și în filmulețul de mai jos:



Sezonul #9suprem din „Românii au Talent" începe în 8 februarie

În 8 februarie cel mai tare show de divertisment din România va da startul sezonului #9suprem. Pregătește-te, deci, să ai parte de momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină.

#9suprem va fi un sezon despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și de a face imposibilul posibil.

AICI poți vedea și câteva fotografii exclusive din noul sezon

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni