Imaginea care a primit zeci de mii de like-uri! Ce le-a aratat Andra fanilor

Imaginea care a primit zeci de mii de like-uri! Ce le-a aratat Andra fanilor

Andra si-a surprins fanii in prima Semifinala "Romanii au talent" cu o rochie superba, membra juriului aratand precum o printesa. 

Dupa show-ul "Romanii au talent", frumoasa vedeta a petrecut un weekend linistit alaturi de familia si a profitat de aceste momente pentru a isi demonstra aptitudinile culinare. 

Citeste si: A fost unul dintre cele mai emotionante momente de la "Romanii au talent"! Ce i-a promis Andra micutei Nicoleta Iancu

Andra a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care le-a dezvaluit fanilor sai delicatesele pe care le-a gatit. 

"Astazi am gatit si am primit 3 de DA de la cei mai importanti masterchefi din viata mea: David, Catalin si am simtit ca si Evei i-a placut" a fost mesajul scris de Andra in dreptul imaginii. 

Complimentele fanilor nu au intarziat sa apara, iar fotografia a strans un numar record de like-uri: 81 000 de oameni au apreciat postarea vedetei. 

Astazi am gatit si am primit 3 de DA de la cei mai importanti masterchefi din viata mea : David , Catalin si am simtit...

Posted by Andra Music on Saturday, May 9, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni