• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Hei hei, buna seara, bun, bine v-am gasit! Voteaza piesa care ti-a placut cel mai mult de la Alexe 'Krem' Razvan

Hei hei, buna seara, bun, bine v-am gasit! Voteaza piesa care ti-a placut cel mai mult de la Alexe 'Krem' Razvan

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Hei hei, buna seara, bun, bine v-am gasit!</span> Voteaza piesa care ti-a placut cel mai mult de la Alexe 'Krem' Razvan

A creat isterie de fiecare data cand a aparut la Romanii au talent, cu celebrul sacou galben sau fara, iar in saptamana de dinaintea finalei, sondajele facute pe site si pe Facebook il dadeau drept castigator.

Cu toate acestea, Razvan 'Krem' Alexe nu a prins nici macar un loc in TOP 3 dupa voturile publicului, dar suntem siguri ca are o multime de fani si de sustinatori.

Va invitam acum pe toti sa facem un top din piesele pe care concurentul le-a cantat la "Romanii au talent": care v-a placut cel mai mult si care dintre versuri v-au ramas in minte? :)



Prima data cand a venit la "Romanii au talent", a reusit sa ridice toata sala in picioare, iar Andra a fost atat de impresionata de talentul lui, incat a ramas in picioare sa-l aplaude, chiar dupa ce toti se asezasera pe scaune.

Imediat dupa numarul lui, Smiley i-a spus ca "si maine as face o piesa cu tine! Si sunt convins c-o s-o facem!".

Asta a cantat la preselectii:




Razvan Alexe, 22 de ani, care se prezinta simplu drept un "actoras" si un "rapperas" din Bacau, a cantat in semifinala tot o piesa compusa de el si a facut din nou show total. A fost atat de bun incat l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame: "TU ESTI omul pe care-l cautam!"


Piesa care l-a trimis direct in finala:



In Marea Finala de la Romanii au talent a interpretat o piesa compusa de el pe scarile caminului unde sta, dar a fost criticat de Mihai Petre fiindca a tras prea mult de timp de cand a aparut pe scena pana a inceput sa cante, efectiv.

Fix in acea zi de vineri, 11 mai, Krem a avut conjunctivita, dar asta nu l-a impiedicat sa cucereasca publicul, care a intrat in delir in a doua parte a momentului sau: "Cica unii s-ar fi suparat ca avem prea mult hip hop la Romanii au talent" a comentat concurentul, dupa care a urmat surpriza :) Krem a dovedit ca poate aborda la fel de bine si stilul rock. Poti asculta prestatia lui din marea finala exclusiv pe Voyo.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni