• PRO TV
  • Haide la dans, pe balans, numarul lui CAMI e plin de haz. A venit la" Romanii au talent" pentru Mihai Petre. Ghiceste ce are sub fusta!

Haide la dans, pe balans, numarul lui CAMI e plin de haz. A venit la" Romanii au talent" pentru Mihai Petre. Ghiceste ce are sub fusta!

Haide la dans, pe balans, numarul lui CAMI e plin de haz. A venit la" Romanii au talent" pentru Mihai Petre. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ghiceste ce are sub fusta! </span>

Show-ul "Romanii au talent" este integral pe Voyo.ro.

Cami are 28 de ani si este transsexual in devenire. A venit la “Romanii au talent” ca sa arate ca transsexualii nu sunt “atat de bolnavi” cum crede lumea.

Vezi aici toata emisiunea: Romanii au Talent este exclusiv pe voyo.ro

Cami a incercat o demonstratie de dans, pe o manea, iar daca intentiile sale se voiau a fi serioase, nu a reusit decat sa amuze publicul si sa inspaimante juriul.

Am venit aici special pentru tine”, i-a declarat Cami lui Mihai Petre. “Ai fost surprinzator sau surprinzatoare”, i-a raspuns juratul.

Surprinzatoare. Depinde cum o iei tu acum”, a urmat replica lui Cami, care a starnit hohote de ras in sala. “Prefer sa n-o iau”, a incheiat Mihai Petre acest dialog.

Cineva trebuie sa aprecieze talentul odata si-odata in tara asta”, a spus Andi Moisescu, spre deliciul spectatorilor.

Daca ne aratai alt dans, nu era nicio problema”, a fost verdictul Andrei. “Nu mi-a placut, nu m-am simtit bine si nu mai vreau sa vad asta niciodata”, a mai spus Mihai Petre, adaugand: “Sincer, acum tot ce imi doresc este sa ajung la navasta-mea”.

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni