Decizia lui Andi Moisescu le-a schimbat soarta in concurs. Juratul a apasat Golden Buzz

Decizia lui Andi Moisescu le-a schimbat soarta in concurs. Juratul a apasat Golden Buzz

Dincolo de viata de zi cu zi, oamenii poarta cu ei povesti ascunse. Scena Romanii au talent este locul in care toate dorintele prind viata, iar talentul autentic este prezentat in toate formele sale surprinzatoare!

Vinerea aceasta Andi Moisescu a ales originalitatea. Juratul a apasat butonul auriu pentru un numar la care nimeni nu se va astepta, unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care imbina perfect traditia cu elementele moderne. 

Toata sala a fost in picioare si a aplaudat reprezentatia fascinanta: "Bravo, tata! Asta am vrut sa vad! Anul asta mi-am propus sa nu dau golden buzz pana nu o sa simt ca nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot sa spun! Nu pot decat sa ma bucur. Este actul artistic al sezonului!", a spus incantat Andi.

Grupul "OK World Wide" este format din cinci membri, patru romani si un englez. Dansatorii fac un mix de dans, acrobatii, freerunning, parcur, iar numele lor inseamna stare buna, pozitivitate si bucurie. Cea mai mare dorinta a lor este sa inspire lumea, sa se intoarca in tara si sa deschida o sala pentru copiii talentati. 

Cei patru romani au plecat din Romania pentru ca nu aveau conditiile necesare pentru antrenament si nici nu au avut sansa sa isi faca o cariera. Au ales Londra pentru ca dansul si acrobatiile reprezinta arta, iar cea mai mare incantare a lor este privirea trecatorilor atunci cand isi pun in practica talentul in plina strada. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Pentru preselectiile Romanii au talent, cei cinci baieti au ales sa puna in scena un moment care sa imbine perfect traditia cu elementele moderne. Publicul s-a ridicat in picioare, iar aplauzele si uralele s-au auzit din toate colturile salii. 

Florin Calinescu a fost cucerit de momentul de pe scena: "Inainte de calitate trebuie sa creezi o super emotie si daca ti-a creat o super emotie, arde-l!".

Andra si Mihaela l-au incurajat pe Andi sa apese Golden Buzz, iar ce a urmat inseamna multa emotie, bucurie, talent, munca si ambitie. Rasplata lor este butonul auriu care i-a trimis direct in semifinala. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Grupul s-a infiintat in anul 2002, iar baietii sunt autodidacti. De-a lungul timpului au dansat in Romania, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, UK si multe alte tari. 
 
Cei cinci membri ai grupului sunt increzatori in talentul lor si spun ca atuul lor este acela ca nu refuza nicio provocare. De asemenea, ei spun ca nu exista vreun act de entertaining pe care sa nu-l poata realiza si ca ceea ce au ei si nu au altii este diversitatea aptitudinilor. 
 
"Un simplu antrenament si lumea spune ca este un intreg circ.Unul se invarte in cap, altul sare pe pereti. Unul sare pe trambulina, altul invarte bete si sabii cu foc. Altul danseaza, unul se da peste cap pe bara, avem chiar si DJ daca e nevoie.", spun ei.
Unul dintre cele mai fericite momente din viata lor este reprezentat de sansa de a ajunge in semifinalele show-ului Britain’s Got Talent.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni