• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului. Cine este concurentul care merge direct in Semifinala

Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului. Cine este concurentul care merge direct in Semifinala

Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului. Cine este concurentul care merge direct in Semifinala

Prima editie "Romanii au talent" a debutat in forta, cu reprezentatii surprinzatoare si incarcate de emotie. Printre concurentii care i-au cucerit pe membrii juriului, dar si pe cei aflati in public, se numara Elena Lucia Badut.

In varsta de 28 de ani, Elena Lucia Badut locuieste in Sibiu si este masteranda in ciuda deficientei de vedere pe care o are. Ambitioasa, tanara nu s-a lasat descurajata si a continuat sa isi urmeze visul. 

Pasionata de muzica, Elena Lucia Badut a dorit sa participe la "Romanii au talent" si sa le arate tuturor care este visul sau. Tanara a pasit pe scena cu ajutorul lui Smiley, iar momentul pe care l-a pus in scena pare desprins dintr-o poveste. 

Emisiunea "Romanii au talent" este si pe www.voyo.ro!

Elena a ales sa cante piesa "Once Upon a December", iar vocea sa a cucerit intreaga audienta. Emotiile transmise de tanara i-au facut pe oameni sa lacrimeze, iar pentru cateva minute toata lumea a uitat ca in fata lor se afla un concurent cu probleme de vedere. 

La finalul reprezentatiei, Florin Calinescu a apasat "Butonul de aur" (Golden Buzz), ceea ce inseamna ca Elena Lucia Badut merge direct in Semifinala Sezonul 6 Romanii au talent.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

"Nu trebuie sa spun mai mult decat a vazut toata lumea. Reactia mea tine loc de 1000 de cuvinte. Emotie absoluta!", a declarat Florin Calinescu. 

Andi Moisescu a marturisit ca si el ar fi trimis-o pe Elena in Semifinala daca niciun alt jurat nu ar fi decis sa apeze Butonul Auriu. 

Butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni