Talentul care l-a convins pe Andi Moisescu sa apese Golden Buzz

Talentul care l-a convins pe Andi Moisescu sa apese Golden Buzz

In editia cu numarul sapte a show-ului "Romanii au talent", talentul autentic si-a facut din nou aparitia pe scena, iar juriul s-a bucurat de noi momente de spectacol grandios.

Printre concurentii care s-au remarcat la preselectiile "Romanii au talent" se numara si Orban Gabor - Barra, un tanar cu un look interesant. Orban are 26 de ani, este pasionat de sport si este originar din Sfantul Gheorghe. 

"Daca nu fac sport, simt ca am pierdut o zi din viata", a povestit Orban despre pasiunea lui. 

La "Romanii au talent", tanarul a facut spectacol pe doua roti. Orban a intrat in scena pe bicicleta si i-a impresionat pe membrii juriului cu salturile sale periculoase. Acesta a realizat o multime de acrobatii stand intr-o singura roata a bicicletei, iar punctul culminant al momentului sau a fost atunci cand o tanara a intrat in scena si s-a intins pe jos.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Ce a urmat i-a impresionat peste masura pe cei patru membri ai juriului. Sigur pe sine, Orban a executat cateva sarituri peste trupul tinerei, care s-a dovedit a fi in cele din urma iubita lui. Scena de final s-a incheiat cu un sarut aplaudat atat de public, cat si de jurati.

"Am vazut zeci de bikeri, dar un moment care sa se incheie cu un sarut la final n-am vazut niciodata", a declarat incantata Mihaela Radulescu

Andi Moisescu a fost de departe cel mai incantat membru al juriului: "Vreau sa spun un singur lucru: avem o comunitate de bikeri, de trial, extraordinara si ma bucur foarte tare sa vad ca in aproape fiecare sezon avem cate un reprezentant aici si parca de fiecare data, in fiecare sezon, descoperim un reprezentant si mai bun".

Pentru a incuraja acest sport extrem, Andi Moisescu a decis sa apese butonul auriu, juratul sustinand ca isi doreste sa fie unul dintre marii sustinatorii ai trial-ului. 

Butonul auriu este pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului. 

  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni