Gloria Melu si Oana Stancu - Drumul de la “Allegretto” la “La-La Band”

Gloria Melu si Oana Stancu - Drumul de la “Allegretto” la “La-La Band”

La 8 ani cantau pentru romanii din Chicago, au mers in nenumarate turnee iar la 14 ani se pot lauda ca au cantat, alaturi de “Allegretto”, pe numeroase scene ale lumii.

Gloria Melu si Oana Stancu au facut un pas important in cariera lor si, din aceasta vara, s-au alaturat trupei “La-La Band”, band care a semnat un contract cu MediaPro Music. Colege si prietene inca din copilarie, de pe vremea cand isi incepeau cariera la “Allegretto”, Gloria si Oana sunt indragostite de muzica.

Pe langa pasiunea pentru cantat Gloria Melu adora sa schieze, face karate si iubeste marea. A inceput sa cante la 5 ani iar in primul ei turneu alaturi de “Allegretto” si-a pierdut pasaportul. S-a indragostit de India si isi doreste ca “La-La Band” sa ajunga sa cucereasca intreaga lume. “Sa fiu parte din “La-La Band” e cu totul altceva. In “Allegretto” canta toata lumea acelasi lucru, aici suntem fiecare cu personalitatea si vocea  lui. Piesa noastra, “Stage of Joy”, pe care o ascult in fiecare zi, are un sound inedit, foarte fresh, pop-rock”, spune Gloria.

Colega ei de trupa, Oana Stancu avea 5 ani cand a sustinut primul ei spectacol pe scena de la ...gradinita. De atunci muzica a devenit pasiunea ei. La cei 18 ani ai sai, Oana este eleva la Scoala Centrala, ii iubeste pe cei de la Queen si, evident, este cel mai mare fan “La-La Band” trupa din care face parte. “Ce mi se intampla acum este genial. Inca de cand am inceput cu “Allegretto” mi-am dorit sa fac parte dintr-o trupa pop-rock, sa cant piese grele si urc pe scena. Acum este un vis devenit realitate, dar nimic nu m-a pregatit pentru emotiile pe care le-am avut cand am cantat “Stage of Joy”, o piesa de care cu siguranta se va vorbi in aceasta vara”.

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni