• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Gestul pentru care Mihaela Radulescu a primit mii de aprecieri. Ce a facut noua jurata de la "Romanii au Talent" 

Gestul pentru care Mihaela Radulescu a primit mii de aprecieri. Ce a facut noua jurata de la "Romanii au Talent" 

Gestul pentru care Mihaela Radulescu a primit mii de aprecieri. Ce a facut noua jurata de la "Romanii au Talent" 

Mihaela Radulescu a devenit oficial cel de-al patrulea jurat al show-ului "Romanii au Talent", insa pana in octombrie, cand caravana emisiunii porneste in cautarea romanilor talentati, vedeta isi petrece timpul la Monaco, unde s-a stabilit de cativa ani alaturi de fiul sau.

Eroi, sa trecem la treaba! Vino la preselectiile Romanii au Talent – afla orasele si datele aici


Acolo, Mihaela Radulescu se implica adeseori in proiecte caritabile, asa cum a facut-o zilele trecute, cand a participat la o gala de strangere de fonduri pentru construirea unei scoli noi. Evenimentul a fost un adevarat succes, iar la finalul serii s-au strans peste 2 milioane de euro din donatiile facute de parintii generosi.

Gala caritabila de la Monaco a reprezentat o ocazie pentru ca Mihaela sa-i convinga pe participanti sa doneze si pentru a construi scoli in satele si comunele defavorizate din Romania. Vedeta a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook si a marturisit ca se va ambitiona pentru ca proiectul sa ia forma.

 

Gestul Mihaelei a stranit un val de admiratie din partea fanilor sai, care au incurajat-o sa mearga pana la capat cu proiectul: "Mihaela, multe persoane pot financiar sa faca ceva pentru Romania, dar nu vor, asta e diferenta. Tu le ai pe ambele: vrei și poti. Multumim pentru tot ce aduci din afara pentru tara asta", "Cat de puternica esti, ai un indemn pozitiv pus pe pilot automat, care, atunci cand tu stii ce vrei, apasa butonul de start si-ti reuseste orice actiune, fie ea si caritabila", "Felicitari! Mult succes", "Bravo, Mihaela! Esti un exemplu pentru noi toti!".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni