• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • IMBRATISAREA care i-a facut Andrei "pielea de gaina" la Romanii au talent. Spectatorii aveau lacrimi in ochi:

IMBRATISAREA care i-a facut Andrei "pielea de gaina" la Romanii au talent. Spectatorii aveau lacrimi in ochi:

<span style="color:#f00;">IMBRATISAREA</span> care i-a facut Andrei "pielea de gaina" la Romanii au talent. Spectatorii aveau lacrimi in ochi:

Vezi integral emisiunea "Romanii au talent" pe voyo.ro!

La doar 11 ani, Gabriel Stefanescu este unul dintre cei 11 copii ai unei familii necajite, din Pitesti.

Tatal sau i-a descoperit talentul celui mic. Cu o asa familie numeroasa, parca e si greu sa fii atent la fiecare, sa vezi care se pricepe, la ce. "Ne chinuim sa mentinem o linie de plutire. Imi intretin familia din muzica, pe strada. Cant in Pitesti", spune tatal copilului. "In rest merg la sapa, la fan, la adunat de prune sau la cosit", povesteste omul in timp ce asteapta sa intre pe scena de la Romanii au talent.

Cei doi au cantat la preselectii piesa "Frumoasa mea", la fluier si muzicuta - cu siguranta n-ati mai auzit o astfel de interpretare:


Mama copilului, dar si sora acestuia au inceput sa planga de emotie. Gabriel si tatal sau au ridicat toata sala in picioare - multi dintre cei din public aveau lacrimi in ochi. "Ma bucur tare mult ca ati venit la Romanii au talent", le-a spus Andra

Dupa ce juriul a votat de trei ori "DA", tatal l-a imbratisat pe fiul sau de bucurie, iar in acel moment toti cei din sala au simtit fiorul parintesc, pana in ultimul rand.

Gabriel si tatal lui au trecut mai departe in semifinale si ii vom vedea vinerea aceasta, la "Romanii au talent". Vezi aici lista completa a semifinalistilor. 


Vezi toata emisiunea aici

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni