• PRO TV
  • Fostii concurenti de la "Dansez pentru tine" au participat la castingul "La-La Band". Uite cum au cantat! VIDEO

Fostii concurenti de la "Dansez pentru tine" au participat la castingul "La-La Band". Uite cum au cantat! VIDEO

Fostii concurenti de la "Dansez pentru tine" au participat la castingul "La-La Band". <span style="color: rgb(255,0,0)">Uite cum au cantat!</span> VIDEO

Zeci de mii de tineri din toate regiunile tarii au venit plini de sperante in Bucuresti, insotiti de parinti, prieteni sau colegi, sa sustina probele castingului organizat de MediaPro Pictures. Unii din cei care au intrat in cursa pentru un rol in noul serial difuzat, din aceasta toamna, la PRO TV, s-au numarat si cativa dintre concurentii de la “Dansez pentru tine”.

Printre concurenti s-au aflat si fostii participanti la “Dansez pentru tine”: Andrei Stefan, castigatorul sezonului VI, Ella Dumitru, partenera lui Octavian Strunila, Andrei Vlad, partenerul Monicai Columbeanu, Grigore Moldovan, partenerul Iulianei Luciu, Ana Maria Iordan, numita si Honey Bunny,  partenera lui Bogdan Vladau s-au numarat si ei printre tinerii care au venit sa-i impresioneze pe producatori cu talentul lor.

Pentru ca la dans au talent, ne-am gandit sa va prezentam un material in care ei canta, si astfel vei vedea cat de bine se pricep la cantat. Urmareste materialul VIDEO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni