• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Florin Calinescu intra in pielea unor mari presedinti de stat pentru marile gale live Romanii au talent!

Florin Calinescu intra in pielea unor mari presedinti de stat pentru marile gale live Romanii au talent!

Florin Calinescu intra in pielea unor mari presedinti de stat pentru marile gale live Romanii au talent!

Cel mai urmarit show de divertisment, Romanii au talent, da start vineri, de la 20:30, marilor gale ale talentului! Fiecare live al sezonului opt va fi o adevarata sarbatoare, iar conceptul campaniei de promo pentru etapa live-urilor subliniaza perfect acest aspect, punand accent pe prezenta in public a unor personalitati din lumea intreaga, pentru a putea fi cat mai aproape de eroii talentului si a-i sustine. 

Florin Calinescu s-a implicat in tot conceptul de promo, a fost cel care a lucrat la scenarii si a jucat rolul unor personaje precum Donald Trump, Vladimir Putin, Brigitte Macron, Presedintele ales al Chinei, Victor Orban sau Angela Merkel, reusind sa-si gaseasca rapid accentul potrivit pentru fiecare dintre acestia, precum si acele detalii amuzante care se regasesc intr-o caricatura, fie ea si video.
 
Astfel au fost create cateva situatii pline de umor, in care mari presedinti de stat si nu numai incearca sa faca rost de bilete la live-uri, sunandu-i pe rand pe Andi, Mihaela, Andra, Florin, Smiley si Pavel Bartos. Discutiile dintre acestia au starnit reactii amuzante, atmosfera de la filmari fiind una plina de hohote de ras. 

Promo-urile pot fi urmarite incepand de astazi, numai la PRO TV, si incepand de vinerea aceasta, de la 20:30, romanii isi pot vota eroii si vor trai impreuna cu ei marea gala a talentului!


Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni