• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Florin Călinescu: ”E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”. Momente inedite la Românii au talent 

Florin Călinescu: ”E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”. Momente inedite la Românii au talent 

Florin Călinescu: ”E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”. Momente inedite la Românii au talent 

A început o nouă săptămână, iar seara de luni a adus încă o ediție în care talentul a fost la putere. Concurenții au oferit un spectatol total, iar momentele pregătite au fost dintre cele mai diverse: de la dans modern la balet, de la interpretări de folclor la muzică clasică și de la acrobații de circ la spoken words. Fiecare dintre ei a pus suflet și a vrut să demonstreze că merită aprecierea juraților și a celor de acasă. 

”Este minunat că ați adus din parfumul circului de demult”, a spus Alexandra Dinu după ce a văzut momentul pregătit de Tony Nistorov. Acrobatul a pregătit un moment clasic de strongman care a fost transmis de patru generații în familia lui. Cel ce i-a urmat pe scenă a fost fiul lui, Thomas, care a pregătit un moment în care echilibrul a fost esențial. Impresionat, Florin Călinescu a concluzionat: ”Spectatorul trăiește în adrenalină. E o împletire între pericolul vieții și frumusețea ei”. 

Spiritul stațiunii Vama Veche, omul care a scris istorie cu vocea și prezența lui, Constantin Garbiș, cunoscut drept Jaguarul a fost marea surpriză a serii. La 64 ani, acesta a urcat pe scenă și a atras admirația juraților atât pentru interpretare, cât și pentru ceea ce el reprezintă. Andi Moisescu i-a transmis că este ”singurul care a rămas autentic în Vama Veche”, iar Florin Călinescu a subliniat că ”ăsta este spiritul pe care-l salut”. 

În intervalul 20:29 – 22:29, PRO TV a înregistrat 10.2 puncte de rating și 24.7% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.3 puncte de rating și 22.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 8 puncte de rating și 23.5% share.

Alisa Doțenco, Adrian Galbinu, Thomas Nistorov, Tony Nistorov, Sara Cernega, Constantin Garbiș, Eugenia Nicolae, Magic Girls și Anda Cheche – Arsintioaia sunt cei nouă concurenți care s-au calificat în următoarea etapă. 

Nu uitați că vineri, de la 20:30, spectacolul #unusiunu revine cu o nouă ediție din această etapă a competiției. Concurenții continuă să impresioneze prin creativitate și dăruire, iar munca lor va fi răsplătită prin DA-urile mult visate! 

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni