• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Florin Busuioc, la Românii au talent: Backstage Show: “Eu nu pot să fac nimic din ceea ce fac oamenii ăia acolo”

Florin Busuioc, la Românii au talent: Backstage Show: “Eu nu pot să fac nimic din ceea ce fac oamenii ăia acolo”

Florin Busuioc, la Românii au talent: Backstage Show: “Eu nu pot să fac nimic din ceea ce fac oamenii ăia acolo”

Românii au talent Backstage Show revine cu un nou episod pe VOYO. De data aceasta, invitatul lui Smiley și al lui Pavel Bartoș a fost Florin Busuioc. 

Simpaticul prezentator a povestit despre vreme, vremuri, dar și despre talentul celor care se încumetă să urce pe scena celui mai iubit show de divertisment din România.

Smiley a intrat în legătură cu Pavel și Florin Busuioc tocmai dintr-un studio din Londra, acolo unde lucrează la un nou proiect muzical. 

Pavel a vrut să afle cum e vremea în Marea Britanie, dar și ce prognoză are Florin Busuioc pentru regiunile noastre. 

“La noi e Crăciun, noi avem temperaturi de decembrie. Săptămâna asta va fi la fel, după aia, săptămâna viitoare...tot așa… cu ninsori etc.”, a spus prezentatorul meteo. 

“De unde vine vremea asta rea?”, a întrebat Bartoș.

“Vremea rea nu vine niciodată dinspre vest. Întotdeauna vremea rea vine de la ruși. Serios, și la propriu și la figurat. E adevărat că precipitațiile astea nu ar trebui să vină de la ei. Ar trebui să vină din zona maritimă, de prin Mediterană, pe acolo, și Marea Neagră. Dar vin tot dinspre zona rușilor aceste precipitații și în orice caz frigul ăsta cumplit întotdeauna a venit de la ei”, a explicat Busu. 

Întrebat ce-l impresionează la Românii au talent, Florin Busuioc a răspuns: “Mă impresionează faptul că eu nu pot să fac nimic din ceea ce fac oamenii ăia acolo. Nu cred că eu aș putea vreodată să fac dansurile pe care le-am văzut, momentele de magie sau de cântare”.

În emisiunea exclusiv digitală despre culisele celui mai iubit show de divertisment, Pavel Bartoș l-a avut ca invitat „virtual” și pe Florin Mîndru, alias Kiss Love. 

Concurentul care a venit să-și caute iubită la Românii au talent a povestit că după apariția pe scena talentelor a avut câteva iubite “de-o noapte, două”, însă nu și-a găsit aleasa. 

El a avut și un mesaj pentru domnișoare, în stilul caracteristic: “Pentru cea mai drăguță fată, ochișorii mici, gurița mică, ești o păpușică. Kiss Love.”

Florin Busuioc l-a sfătuit pe fostul concurent să nu dispere, pentru că sigur există o domnișoară și pentru el, care va apărea la momentul potrivit. 

“Emisiunea n-ar fi atât de mișto dacă nu ar exista și acești oameni, care potențează de fapt și dau valoare celor care au o valoare”, i-a spus Florin Busuioc lui Pavel Bartoș. 

Românii au talent Backstage Show poate fi urmărită exclusiv pe VOYO

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni