Andra: "E un exemplu pentru noi toti!" Numarul care a tinut toata sala cu sufletul la gura:

<span style="color:#f00;">Andra: "E un exemplu pentru noi toti!"</span> Numarul care a tinut toata sala cu sufletul la gura:

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro.

"Asta e cel mai bun exemplu de om tras prin inel" a comentat Pavel Bartos.



Show-ul Romanii au talent e INTEGRAL pe voyo.ro. 

Pe Andi Moisescu, numarul l-a tinut iarasi cu sufletul la gura, iar Andra era extrem de emotionata : "Sunteti un exemplu pentru noi toti!"



"Daca ar castiga, mi-ar placea sa mearga intr-o vacanta frumoasa, dupa ce viata grea a avut" a spus Mihai Petre, care si el a ramas impresionat de prestatia contorsionistului de 82 de ani,



Carpaci Florian isi cauta destul de tarziu gloria: la 82 de ani, insa asta nu l-a impiedicat sa ofere un spectacol cu adevarat impresionant.

A reusit sa o impresioneze pe Andra, dar i-a lasat masca si pe cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, care il sustineau din culise pe batran si se minunau de abilitatile sale.

Barbatul este sarac si traieste dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vede aproape deloc, el nici nu aude foarte bine si i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.



Facebook.com/Romaniiautalent

Si mai mult decit atit, Voyo te trimite chiar in public la finala “Romanii au talent”! Pentru asta trebuie doar sa intri pe pagina de Facebook a lui Voyo.

Inlocuieste-l pe unul dintre jurati cu propria ta poza. Stringe cit mai multe like-uri. Daca ajungi in top 10 like-uri, mergi automat in public la marea finala “Romanii au talent”!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni