FINALA Românii au talent: Mihai Ţigaret

Citeste mai mult despre: Mihai Tigaret, Romanii au talent finala,
Data: 29 Mai 2020

Impresionată de talentul lui  pianistului Mihai Țigaret (13 ani), Andra a apăsat cel de-al șaselea Golden Buzz al sezonului 10 ”Românii au talent”.

întrebat ce ar face cu banii, Mihai a declarat: "Dacă aș câștiga Românii au talent, aș investi în mine pentru a ajunge cât mai departe în această carieră muzicală."

La 13 ani, Mihai Țigaret, originar din Vâlcea, este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice, iar în presă a fost numit „micuțul Clayderman”.

De când cântă la pian, nu se visează decât un mare pianist. Este vorbăreț, deschis și îi place la nebunie să fie pe scenă. Îi place să fie primul, dacă s-ar putea, la toate. ”Este năzdrăvan”, spune bunica.

Are 13 ani și este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este și elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar ia, de doi ani, și cursuri cu un profesor universitar de muzică din București.

La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, Mihai a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puțin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăța pianul în stil profesionist.

Dacă ți-a plăcut de Mihai îi poți acorda votul tău aici


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies