• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In culisele "Romanii au talent". Desi nu mai formeaza un cuplu, Laura Cosoi este cu ochii pe Smiley in seara marii finale

In culisele "Romanii au talent". Desi nu mai formeaza un cuplu, Laura Cosoi este cu ochii pe Smiley in seara marii finale

In culisele "Romanii au talent". Desi nu mai formeaza un cuplu, Laura Cosoi este cu ochii pe Smiley in seara marii finale

Loredana, Cabron si Alex Velea vor lansa in aceasta seara la "Romanii au talent" imnul estival "Viva Mamaia".

Diva si-a propus sa straluceasca si la propriu, dar si la figurat.

Cu cateva ore inainte de show, Loredana a pornit cu masina spre Buftea, iar din masina se intrezarea rochia pe care a ales-o pentru aceasta seara speciala.

Iar cum nimic nu scapa de obiectivele agere ale paparazzilor, acestia au fotografiat tinuta de gala a Loredanei, pe care o poti vedea in galeria foto de mai jos.

Andra nu s-a lasat nici ea mai prejos si a uimit audienta cu o tinuta care i-a pus in valoare formele frumos sculptate.

Smiley, Alex Velea si Pavel Bartos formeaza un trio de senzatie si pe scena, dar si in culise. :)

Desi nu mai formeaza un cuplu, Laura Cosoi este cu ochii pe Smiley in seara marii finale: "Cine se mai uita la "Romanii au talent"? Preferatii sunt...?", intreaba ea.

Vezi aici cele mai importante momente VIDEO din finala "Romanii au talent"


Si pentru ca talentul nu este doar al romanului, ci si al celui mai bun prieten al sau... Cainii lui Bruno isi asteapta rabdatori randul sa intre pe scena, in finala "Romanii au talent".

O alta surpriza a serii: Eduard Sandu a fost sustinut instrumental pentru numarul sau de Daniel Max Dragomir, fostul concurent de la "Vocea Romaniei".

Alex Velea a fost foarte degajat inainte sa cante in deschiderea emisiunii, alaturi de Smiley si Pavel Bartos. A facut poze cu fanii minute in sir.

Giulia Anghelescu
a tinut si ea sa vada show-ul live si a fost o prezenta discreta prin atitudine, dar care nu putea sa nu iasa in evidenta datorita coafurii ei extrem de indraznete.

O prezenta rara la evenimentele mondene, dupa ce la un moment dat tinea prima pagina a ziarelor, Andrei Tirdea a fost in public alaturi de copiii lui.

Andra a fost urmarita indeaproape de sotul ei, Catalin Maruta.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni