FINALA Românii au talent: Erno Varga

În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, Erno Varga a primit un Golden Buzz de la juratul Andi Moisescu, pe care l-a impresionat atât cu vocea cât și cu atitudinea sa. Astăzi, în MAREA FINALĂ, Erno ne-a ridicat la cer cu prestația sa. A ales să interpreteze melodia "You Raise Me Up"!.

Într-un interviu acordat PRO TV, Erno a declarat și ce va face cu banii dacă va câștiga: "Dumnezeu știe cel mai bine ce trebuie să se întâmple și dacă voi câștiga, cu siguranță voi avea grijă de toți oamenii dragi mie".

Erno Varga (31 de ani) este din Oradea, iar povestea sa de viață bate filmul. Acesta a fost mutat, până la 18 ani, din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe, pentru că mama lui își schimba des domiciliul.

Complet marcat de necazurile și greutățile din centrul de plasament, Erno Varga s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea și, de atunci, viața lui a început să se schimbe. Conform spuselor lui, proprietarul l-a motivat să fie un om mai bun.

Erno Varga s-a îndrăgostit prima dată de muzică când a ascultat operă. Aceasta cântă la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

Dacă ți-a plăcut de Erno îi poți acorda votul tău aici 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni