Fiica de 26 de ani a lui Madalin Voicu a pus ochii pe Smiley: FOTO

Fiica de 26 de ani a lui Madalin Voicu a pus ochii pe Smiley: FOTO

Ioana Voicu viseaza la o cariera in muzica, insa nu in cea clasica pe care i-a insuflat-o tatal ei, politicianul Madalin Voicu,  ci ar vrea sa cante pe ritmurile momentului, desi a studiat vioara la Liceul George Enescu si la Conservator..

Ioana ar vrea sa inceapa o colaborare cu doi dintre muzicienii momentului in Romania: Smiley sau Marius Moga, pe care spune ca ii apreciaza enorm.



"Acesta este un motiv pentru care nu vreau sa ma inscriu la «Vocea Romaniei». Nu mi se pare corect sa ma duc la o emisiune la care sa-i cunosc pe jurati, ca sa nu se interpreteze", spunea frumoasa fiica a lui Madalin Voicu intr-un interviu.

Ioana este singura fiica a lui Madalin Voicu, din prima casnicie a acestuia, cu Adriana, din care au mai rezultat doi copii, Madalin Jr. si Tudor. Carmen, cea de-a doua sotie, i-a mai daruit doi baieti, Ion si Stefan.

Dincolo de aspiratiile muzicale, tanara de 26 de ani a mai studiat jurnalismul si chiar lucreaza in domeniu. Pe de alta parte, cat priveste viata sentimentala, Ioana are toate motivele sa se simta implinita: are o relatie stabila, cu un om de afaceri din Romania.




VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni