• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • TALENTUL cu care aceasta fetita a reusit sa impresioneze pe toata lumea: "Acum, e foarte multa bucurie in sufletul meu"

TALENTUL cu care aceasta fetita a reusit sa impresioneze pe toata lumea: "Acum, e foarte multa bucurie in sufletul meu"

TALENTUL cu care aceasta fetita a reusit sa impresioneze pe toata lumea: <span style="color:#f00;">"Acum, e foarte multa bucurie in sufletul meu"</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

O fetita de 9 ani, pe nume Daria Kiss, a impresionat juriul si publicul de la “Romanii au talent” cu un talent neobisnuit.

Mi-am descoperit talentul la 3 ani, jucandu-ma cu papusile. Am inceput cu cuvinte mai mici, apoi am inceput cu cuvinte mai mari si am ajuns la propozitii” a spus micuta talentata.



Specialistii mi-au spus ca e un mic geniu”, a marturisit mama Dariei.

Talentul Dariei este sa spuna cuvinte si propozitii in oglinda, adica invers.

Ea a repetat dupa Andi Moisescu, dar de la cap la coada, expresii si propozitii precum “romanii au talent”, “Mihai nu e un om atat de rau” si “Andrei ii este dor de David”.

Esti un copil cu totul special”, a felicitat-o Mihai Petre, iar Andra o sorbea din priviri. Micuta Daria Kiss a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare a show-ului.

Daria nu a vazut niciodata marea, pentru ca vara trecuta, cand a avut pentru prima data sansa sa mearga pe litoral, a renuntat pentru a putea ajunge la preselectiile “Romanii au talent”. Prima decizie importanta din viata ei. :)

Sunt cea mai fericita pentru ca am reusit sa merg mai departe. Acum, in sufletul meu e foarte multa bucurie!” a spus ea printre lacrimi, dupa ce a aflat verdictul juriului.

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni