Fang Shuang si Florin Nae sunt primii finalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent!

Fang Shuang si Florin Nae sunt primii finalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent!

Au inceput semifinalele LIVE Romanii au talent! Juriul s-a teleportat pe scena celui mai tare show de divertisment si a inceput primul spectacol LIVE in forta, cu energie, frumusete si foarte mult entuziasm. 

Vineri seara, primii zece semifinalisti au prezentat momente fabuloase si au realizat un spectacol extraordinar pe scena talentului. A fost o lupta stransa si dramatica pentru un loc in marea finala. Numere de ventrilocie, dans, canto si acrobatie au facut scena sa vibreze, juratii si publicul sa aplaude, iar telespectatorii sa-si aleaga preferatii pentru finala. Marile spectacole LIVE au inceput cu un show extraordinar, din care nu au lipsit emotia, culoarea, energia si distractia, care a atins cote maxime.

Prima semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 13.2 puncte de rating si 39.9% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.1 puncte de rating si 12.5% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:29, peste 2.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri, in urma voturilor telespectatorilor si alegerii juriului, Fang Shuang si Florin Nae merg in marea finala si continua lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Primul candidat la premiul de originalitate al acestui sezon este Alexandru Oltean, decizia apartinand celor patru jurati.

Primul spectacol LIVE al sezonului #7epic a adus si doua momente speciale, prezentate de trupa Sensor impreuna cu baletul Romanii au talent si de finalistul sezonului patru al show-ului, Zburatorul – Octavian Stoica. Sensor a cantat un remix al piesei Carmina Burana si a adus foarte multa energie pe scena, iar Octavian a demonstrat inca o data ca reuseste sa faca un spectacol extraordinar prin dans si acrobatii la bara.

Originalitate, creativitate si primii doi finalisti!

Ansamblul Kozaciok a deschis fabulos prima semifinala LIVE. Conurentii au adus traditiile ucrainiene pe scena talentului si au creat un spectacol incendiar, plin de culoare si foarte multa energie. ”Marturisesc ca v-ati descurcat foarte bine, ceea ce este imbucurator pentru o revedere. Copii, deci nelamurirea mea s-a risipit, suntem pe drumul cel bun.”, a spus Florin Calinescu.

La preselectii, Florin Calinescu l-a numit micul om mare. Marius Mihaila a urcat pe scena Romanii au talent in prima semifinala LIVE pentru a demonstra ca poate aduce oricand emotia prin intermediul talentului sau. Marius a cantat vineri o melodie hip-hop, compozitie proprie, a reusit sa-i transmita perfect mesajul si sa primeasca ropote de aplauze. ”In cazul lui Marius, am vazut o crestere, nu numai la figurat, ci si la propriu. Este mai matur, iar asta am simtit si din versuri. Bravo, Marius!”, i-a spus Andi Moisescu.

Dupa ce la auditii au cucerit juratii cu miscarile lor, Kicsi Csongor si Antonella Terrazas au revenit pe scena Romanii au talent cu un tango extrem de pasional. Cei doi au spus o poveste prin dans si au realizat un moment complex, care va ramane, cu siguranta, in memoria telespectatorilor. Concurentii s-au sincronizat, miscarile lor au fost precise si au reusit sa transmita bucurie si o stare de visare. ”N-am stiut ca Dracula danseaza asa de bine. Ai dansat extraordinar. E bine, e foarte bine. Antonella, esti minunata! Dansul a fost impecabil. Felicitari!”, a spus Andra.

Tatiana Kundik a adus pe scena un numar uimitor de acrobatie pe sarma, care le-a taiat tuturor respiratia. Concurenta a plutit pe scena si a realizat perfect elemente acrobatice extrem de solicitante, reusind sa uimeasca inca o data publicul cu abilitatile ei extraordinare. ”Tatiana e un profesionist desavarsit, care te emotioneaza de fiecare data cand apare cu un astfel de moment. Sunt convins ca oameni ca Tatiana pot aduce pacea in lume”, a spus Andi Moisescu, iar Mihaela Radulescu a continuat: ”Poate reusim sa mobilizam toate femeile sa puna rufele pe sarma la fel ca Tatiana. Iti multumim”.

Dupa ce iepurasul a impartit toate cadourile de Paste, a revenit pe scena Romanii au talent impreuna cu Florin Suciu Buh, care a prezentat un numar fascinant de ventrilocie. Concurentul a adus copilaria pe scena si a creat un moment extrem de amuzant, care i-a implicat si pe jurati. ”E o situatie artistica ce-si merita locul in acest moment. Nu stiu povestea aia cu cifrele ce e cu ea, dar chiar are o importanta mai mica in acest moment. Repet, nu asta ma pune pe ganduri. In rest, situatia este ok, este veselie, e performanta, iti merg vocile, manualitatea putin te-a incurcat, dar nu are in momentul de fata o prea mare piedica.”, a spus Florin Calinescu la final.

Nicoleta Tudorache e fericita ca a reusit sa implineasca visul tatalui ei si a venit la Romanii au talent pentru a promova tambalul si a-i indemna pe cei mici sa studieze acest instrument. Concurenta a fost acompaniata pe scena de patru percutionisti din trupa Sensor si impreuna au creat un moment plin de dinamism si forta. ”A fost foarte, foarte frumos, combinatia asta extraordinara, cu ritmica. Poate va ganditi la un proiect de genul acesta. Ar fi bine sa faceti asta, cred ca ar functiona. Eu m-as duce la un spectacol de genul acesta. De fapt, m-as duce la orice spectacol sustinut de Nicoleta. Ne-a demonstrat ca poate canta orice.”, a spus Andra. 

Acum doi ani a fost finalist Romanii au talent alaturi de trupa Kid A si i-a placut atat de mult incat a decis sa se intoarca. Alexandru Oltean a prezentat vineri un moment exceptional de dans acrobatic, prin care a transmis emotie, sensibilitate, foarte multa putere si pasiune. Alexandru a reusit sa cucereasca juriul si publicul inca o data, iar momentul lui a fost rasplatit cu ropote de aplauze. ”Alexandru, ai fost sublim, ai avut o inspiratie extraordinara si o vointa fantastica de a ne duce pe toti in povestea asta. A iesit fantastic.”, a spus Mihaela Radulescu.

Chiar daca este doar un pusti, Florin Nae i-a fermecat pe toti cu vocea sa incredibila cand a cantat melodia Time to say goodbye. Concurentul a demonstrat ca are un talent urias, a avut eleganta, prezenta scenica si a creat un moment sublim. ”Eu cred ca talentul lui este incontestabil. Nu ai cum sa nu fii impresionat cand te gandesti de unde vine. Iata ca la 15 ani ai avut un duet cu Bocelli in direct la televizor. Intr-adevar, ceea ce ne-ai ajutat tu sa intelegem in seara asta e ca nu e important de unde venim, ci e important unde ajungem.”, a spus Andi Moisescu.

Antonina Goloseev a adus pe scena un moment inedit de strip plastica, reusind sa cucereasca iremediabil publicul si juratii. Concurenta a fost foarte flexibila, a avut miscari lascive si i-a determinat pe Florin si Andi sa poarte o discutie cu tema geometrie. ”Draga mea, ai dreptate, ce faci tu are legatura cu veridicitatea aritmeticii, matematicii. Pot sa anunt omenirea ca in aceasta seara, datorita tie am aflat ca pi are un final fericit.”, a spus Florin Calinescu cu zambetul pe buze.

Ultimul moment al primei semifinale a fost prezentat de Fang Shuang, concurentul pentru care Smiley si Pavel Bartos au apasat butonul auriu in etapa auditiilor. Acompaniat de o orchestra impresionanta, Fang a cantat melodia Salcia si a adus foarte multa emotie. ”Foarte frumos! Vindeci suflete, vindeci rani cu vocea ta, si mai ales cu melodia pe care ai ales-o. Și tu esti un fel de medic, pentru ca vindeci suflete.”, a spus Andra, fermecata de momentul prezentat de concurent. 

In prima semifinala a sezonului #7epic Romanii au talent, preferatul publicului a fost Fang Shuang, care continua lupta pentru marele premiu si titlul de cel mai talentat roman. Cel de-al doilea semifinalist a fost ales de juriu, dintre concurentii clasati pe locurile doi si trei in voturile publicului. Andi, Mihaela, Andra si Florin au avut de ales dintre doua momente extraordinare: dansul prezentat de Alexandru Oltean si vocea incredibila a lui Florin Nae. Mihaela a mizat pe Alexandru Oltean, iar Andra, Andi si Florin au mizat pe Florin Nae, care merge in finala.

Primul spectacol LIVE Romanii au talent le-a adus telepectatorilor un show desavarsit, din care nu au lipsit emotia, energia, frumusetea, vibratia si momentele pline de talent autentic. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii, sa-si voteze favoritii si sa urmareasca un spectacol unic, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni