• PRO TV
  • "Ești un înger”. Selfie-ul cu care Salma Hayek i-a impresionat pe fani: cum s-a pozat actrița

"Ești un înger”. Selfie-ul cu care Salma Hayek i-a impresionat pe fani: cum s-a pozat actrița

"Ești un înger”. Selfie-ul cu care Salma Hayek i-a impresionat pe fani: cum s-a pozat actrița

Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrițe din lume, iar aspectul său fizic nu face decât să îi întărească statutul de femeie fatală. 

Vedeta de 54 de ani este dovadă vie că, în unele cazuri, vârsta poate reprezenta o cifră, felul în care arată fiind de-a dreptul încântător. 

De curând, Salma Hayek a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare nemachiată și nearanjată, însă chipul său tinde spre perfecțiune.

Fanii au fost încântați de această imagine și au postat numai comentarii de apreciere pentru felul în care arată. ”Ești un înger”, ”Ești minunată”, ”Frumoasă ca întotdeauna” sunt doar câteva dintre mesajele la poza care a fost apreciată de aproape 400.000 de oameni. 

Salma Hayek este căsătorită cu omul de afaceri Francois-Henri Pinault, din 2009. Cei doi au o fată de 13 ani, pe Valentina Paloma. 

Deși mulți o văd ca pe femeia perfectă și întotdeauna a fost considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, Salma a recunoscut că și-a făcut mari probleme legate de felul în care arată, fiind constant nemulțumită când era mai tânără. „Acum, când mă uit la poze cu mine când aveam 30 sau 40 de ani mă văd mai frumoasă decât mă vedeam atunci. Mă autocriticam mult”, spunea Salma. 

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni