"Esti aproape voinicel". Adevarul despre inaltimea lui Pavel Bartos. Vezi imaginea care a strans peste 10.000 de like-uri


	"Esti aproape voinicel". Adevarul despre inaltimea lui Pavel Bartos. Vezi imaginea care a strans peste 10.000 de like-uri
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, Romanii au talent,
Data: 11 Aprilie 2014

Nu de putine ori inaltimea lui Pavel Bartos a reprezentat un subiect de glume pentru colegii sai, el fiind unul dintre cei mai scunzi artisti din Romania.

Din dorinta de a le demonstra faptul ca nu este chiar atat de mic pe cat se spune, actorul a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu care a aratat contrariul.

Aflat in parc, langa un loc de joaca, Pavel Bartos s-a fotografiat langa un panou pe care este gradata inaltimea din 10 in 10 cm.

Cu aproape 1.75 m, Pavel Bartos se incadreaza la categoria "Maricel", lucru cu care s-a si mandrit spre amuzamentul fanilor. "Oau! Am dovada ca sunt "maricel"!?! V-am pupat!", a fost mesajul postat de vedeta.

Mesajele din partea admiratorilor nu au intarziat sa apara, acestia glumind pe seama fotografiei: "Hai ca mai ai un pic si ajungi voinicel", "Esti aproape voinicel:))", "Pentru foarte multi dintre noi esti MARICEL - VOINICEL" au fost cateva dintre comentariile la poza care a strans peste 10.000 de like-uri in mai putin de 20 de ore.

 

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies