• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent".Cum arata acum pustiul simpatic

Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent".Cum arata acum pustiul simpatic

Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent".Cum arata acum pustiul simpatic

Mario Galatanu, fostul concurent de la "Romanii au Talent", este deja cunoscut pe piata muzicala sub numele de Fresh Kid.

In cele mai recente imagini acesta este complet schimbat, este in pas cu moda, este simpatic si toate aceste lucruri conduc catre un singur lucru: fanele sunt extrem de incantate de cate ori artistul publica o imagine cu el pe pagina de Facebook.

In acelasi an cu participarea la Romanii au talent a obtinut premiul intai la Festivalul Cerbul de Aur junior si la Festivalul Mamaia Copiilor, iar succesul a fost doar o chestiune de timp.

Alex Velea l-a sprijinit si la scurt timp dupa ce au inceput sa colaboreze, Mario Fresh a ajuns sa fie comparat cu Justin Bieber. Chiar daca este recunoscut pe strada si urca pe scena alaturi de cei mai mari artisti de la noi din tara, pustiul este un adolescent ca oricare altul.

Mario provine dintr-o familie care a inteles ca muzica e calea pe care trebuie sa mearga atat el, cat si sora lui, Raluca. Amandoi au facut cursuri si au inceput sa participe la festivalurile pentru copii din Romania, unde au castigat premii peste premii. Sub numele de Blue Angels, au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat ca duet unul dintre premii.

Cand avea 11 ani, Mario Galatanu a mai primit inca o recunoastere a talentului, in Belarus, la Festivalul Slavianski Bazaar, de unde s-a intors cu un premiu de 5.000 de dolari.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni