• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent". Asculta piesa lui cu Alex Velea

Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent". Asculta piesa lui cu Alex Velea

Este Justin Bieber de Romania. Cat s-a schimbat Mario Galatanu de la "Romanii au talent". Asculta piesa lui cu Alex Velea

La 15 ani, Mario Galatanu, fostul concurent de la "Romanii au Talent", este deja cunoscut pe piata muzicala sub numele de Fresh Kid.

Mario Fresh, cunoscut mai bine ca Fresh Kid, a lansat aseara noul single si videoclip - "Am ramas cu gandul la tine", un featuring cu Alex Velea. Cateva fotografii cu cei doi la eveniment si clipul, mai jos.

Antonia, Smiley, Nicole Cherry, Doc, Giulia, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop si Serban Cazan sunt artistii pe care tanarul Mario Fresh i-a adunat in cel de-al doilea videoclip al sau, regizat de Radu Barbu si editat de Anton Sandu. El a fost filmat in locuri in care distractia este litera de lege: intr-un cinema si la o pista de carturi, in care eroii sus mentionati se confrunta cu tot felul de situatii neasteptate.

Videoclipul piesei a strans peste 90.000 de afisari in doar 24 de ore de la lansare.

Mario provine dintr-o familie care a inteles ca muzica e calea pe care trebuie sa mearga atat el, cat si sora lui, Raluca.

Eroi, sa trecem la treaba! Vino la preselectiile Romanii au Talent – afla orasele si datele aici

Amandoi au facut cursuri si au inceput sa participe la festivalurile pentru copii din Romania, unde au castigat premii peste premii. Sub numele de Blue Angels, au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat ca duet unul dintre premii.

Cand avea 11 ani, Mario Galatanu a mai primit inca o recunoastere a talentului, in Belarus, la Festivalul Slavianski Bazaar, de unde s-a intors cu un premiu de 5.000 de dolari.

Viata i s-a schimbat insa cand a participat la concursul "Romanii au talent", unde, desi nu a castigat, a fost remarcat de Smiley, prezentatorul show-ului.

Mario a ajuns astfel in studiourile HaHaHa Production si a inceput sa inregistreze sub numele Fresh Kid, iar piesa lui de debut, "N-ai scoala, e nasol", a strans 3.5 milioane de vizualizari pe YouTube.

 

Are si o piesa a lui, pe care a lansat-o cu Boier Bibescu, iar Alex Velea pare cel mai bun prieten al lui si cel care il sprijina foarte tare in cariera, pentru ca au cantat impreuna in nenumarate concerte.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni