Energia și emoția s-au împletit vineri seară pe scena Românii au talent!

Energia și emoția s-au împletit vineri seară pe scena Românii au talent!

Ediția Românii au talent de vineri i-a fost dedicată lui Andi Moisescu. Juratul și-a petrecut ziua de naștere la filmări, alături de colegii săi, iar aseară telespectatorii au văzut ce surprize și ce cadouri a primit din partea echipei cu această ocazie.

Gigel Frone, fostul concurent Românii au talent, a venit să-i ureze la mulți ani în stilul lui caracteristic și a cântat mai multe melodii pentru Andi, dar și pentru ceilalți jurați și pentru public. A fost o atmosferă extraordinară, iar concurenții au făcut un spectacol memorabil pe scena celui mai tare show de divertisment și au adus energie și emoție.


Cea de-a șasea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!
Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.4 puncte de rating și 44.9% share, de cinci ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 9.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:44, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Surprizele s-au ținut lanț aseară la Românii au talent. A fost o atmosferă de sărbătoare, iar concurenții au adus emoția, energia și efervescența pe scenă, prin reprezentațiile pe care le-au pregătit special pentru această ocazie. Momentele de canto, arte marțiale, dans, parkour, acrobație, forță, harpă, didgeridoo, pole dance și chitară prezentate vineri s-au completat perfect, au încântat publicul și jurații și au adus foarte multe zâmbete sau lacrimi de emoție.

Clubul sportiv Ronin Dojo, Bane, Nicolae Avram ”Nini”, Christian Spiridon – Tarky, Denis Lupan, Adam Jenei, Duo Costache, Adriana Geamănu, Maria Ene, Brian Petermann, Lucian Răducanu, Ines Ștefănescu și Axel Jehrlander, Adrian Dumitru și Olga Biserova au încântat jurații, i-au impresionat cu aptitudinile lor și cu abilitatea de a face show și au obținut 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente extraordinare!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Românii au talent - Fii eroul nostru!




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni