• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca si Catalina Tampau au intrat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a fost din nou lider absolut de audienta

Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca si Catalina Tampau au intrat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a fost din nou lider absolut de audienta

Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca si Catalina Tampau au intrat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a fost din nou lider absolut de audienta

Vineri seara, telespectatorii au decis inca o data ca "Romanii au talent", iar ProTV nu a avut rival in lupta pentru audienta, fiind lider absolut pe toate segmentele de public.

In intervalul orar 20:29 – 00:14, ProTV a obtinut un rating mediu de 16,3 puncte si 40,4% cota de piata, de peste patru ori mai mult decat Kanal D, situat pe locul al doilea, cu 3,7 puncte si 9,2% share, si de peste cinci ori mai mult decat Antena 1, ocupanta celui de-al treilea loc, cu 3,3 puncte de rating si 8,1% share pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. In minutul de aur 22:16, postul din Pache Protopopescu a atins un varf de audienta de 23,2 puncte de rating si 51,9% cota de piata pe acest target.

ProTV nu a avut rival nici pe segmentul publicului din mediul urban, pe care a inregistrat o audienta medie de 15,0 puncte de rating si 32,7% share, urmat de Kanal D, cu 4,6 puncte de rating si 10,1% share. Antena 1 s-a mentinut pe locul al treilea in clasament, cu 2,7 puncte de rating si 5,8% cota de piata.

Si la nivel national, cei mai multi telespectatori au fost cu ochii pe cea de-a patra semifinala a super-show-ului “Romanii au talent”. Pe acest segment, ProTV a avut un rating mediu de 15,5 puncte si 34,5% share, in timp ce Kanal D a ramas pe locul al doilea, cu 4,2 puncte de rating si 9,5% share, iar Antena 1, pe pozitia a treia, cu 2,6 puncte de rating si 5,8% cota de piata.

Intr-un spectacol in care pericolul a mers mana in mana cu incredibilul, iar curajul si-a dat intalnire cu ambitia si pasiunea, publicul a decis din nou: acordeonistul Emy Dragoi a fost primul in clasamentul voturilor si a intrat direct in marea finala, urmat de “zburatorul” Octavian Stoica, cel care a dus dansul la bara la un alt nivel. Perechea formata din  Alin Beca si Catalina Tampau, precum si Ovidiu Pasarar, au ocupat locurile trei si patru, iar juratii au fost din nou pusi sa aleaga cel de-al treilea numar care va continua competitia. Andra i-a preferat pe micutii dansatori, Andi a mers pe mana lui Ovidiu, astfel ca verdictul a cazut pe umerii lui Mihai Petre. Pentru ca numarul lor a fost fara greseala de la inceput pana la sfarsit, Alin si Catalina au primit unda verde pentru a merge in finala “Romanii au talent”.

Show-ul este si pe Voyo.ro.

“Dupa ani si ani” le-au cantat aseara telespectatorilor Vizi Imre, finalistul lui Moga la “Vocea Romaniei”, impreuna cu Shift, in timp ce romanii din fata micilor ecrane isi votau preferatii. Adrian Tutu, primul castigator al super-show-ului “Romanii au talent”, a urcat din nou pe scena care l-a facut celebru, alaturi de Xonia. Cei doi artisti si-au lansat in direct piesa “Averi de sentimente”, care promite sa fie hit-ul sezonului.

Muzician cunoscut pe plan international si ales “acordeonistul anului” in Franta in urma cu cativa ani, Emy Dragoi si-a dovedit talentul de om al spectacolului in toata puterea cuvantului. “El n-a venit sa ne demonstreze noua nimic”, a concluzionat Andi, iar Mihai Petre a adaugat: “Ne-a luat in povestea lui care e foarte frumoasa”. Emy a trecut de la cantonete la vals si ritmuri rusesti, totul intr-o armonie perfecta, iar rezultatul a fost unul pe masura: cei mai multi dintre telespectatori i-au acordat votul de incredere.

Daca in preselectii a dat tuturor impresia ca poate “zbura”, Octavian Stoica, practicant al dansului la bara, a fost nevoit aseara sa isi duca la capat reprezentatia cu o accidentare la umar. Andi a fost cel care a sesizat diferenta, insa juriul nu i-a sanctionat usoarele retineri. “Este un exemplu de sanatate, de armonie fizica, de spectacol reusit”, l-a apreciat Mihai Petre pe concurentul care a reeditat secvente din celebrul film “Masca”.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

“In sfarsit un numar veritabil «Romanii au talent»”, a exclamat Andi la finalul momentului pregatit de catre Ovidiu Pasarar. Cu ochi de vultur si o mana sigura, Ovidiu a luat la tinta cu arbaleta doua flori in aer, muchia unei foi de hartie, mai multe baloane, iar la final, chiar marul pe care si l-a asezat pe cap. Desi numarul nu i-a iesit perfect, concurentul a fost apreciat la unison de catre jurati, iar imaginile din timpul repetitiilor au aratat ca intr-adevar este capabil sa tinteasca la milimetru.

Campioni nationali si medaliati cu bronz la campionatele mondiale, Alin Beca si Catalina Tampau au aratat ca dansul sportiv este un show in sine atunci cand este pus in scena asa cum trebuie. “Un moment sclipitor si la propriu si la figurat, unul dintre cele mai incarcate de pasiune momente”, i-a laudat Andi pe dansatori, iar Mihai Petre a plusat: “A fost un moment foarte bun, ii cunosc pe ei de cand erau foarte mici, talentul trebuie intotdeauna sustinut de munca asidua”.

Toate cele douasprezece numere din semfinala de aseara le-au aratat telespectatorilor ca romanii au, intr-adevar, talent, imaginatie si spiritul spectacolului in sange. Micutii de la Brothers Crew, coordonati de Piticu’ de la Simplu, au deschis seara cu mai multe premiere, vorba lui Mihai: “primul dansator cu reactie” si “primul dansator care plange si danseaza in acelasi timp foarte bine”. Baietii de la Musical art au oferit din nou o mostra a “artei de strada”, imbinand parkou-ul cu beatbox-ul si acordurile de saxofon. 

Trupa de fachiri Angels a sfidat din nou limitele corpului uman intr-un numar terifiant, care a ingrozit-o pe Andra si l-au facut pe Andi sa le admire profesionalismul desavarsit in meseria pe care o practica. Vlad Batrinu si-a dovedit inca o data abilitatea de a face orice schema ii trece prin cap cu mingea de fotbal, in timp ce sotii George si Irina Ciucalau au tinut cu dintii la propriu de relatia lor in reprezentatia  pe care au dat-o la trapez aerial. “M-am simtit ca in noaptea de Revelion”, a marturisit Andi dupa ce Laura Bisog, sosia Mirabelei Dauer, a interpretat in duet cu Raoul o melodie a binecunoscutei cantarete.  Si frumoase, si talentate, dupa cum a spus Andra, Blonde Tails, elevele lui Valentin Luca, au reusit ce si-au propus: sa incurajeze fetele sa practice flair-bartending-ul, un sport in care barbatii detin suprematia.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Catalin Mihalache, Stefan Popescu, Raul Gheba, Leon Magdan, Cvintetul Anatoly, Claudia Stroe, Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alina Beca si Catalina Tampau sunt cei care au acces deja in finala blockbuster-ului divertismentului romanesc, in timp ce “originalii” Riccardo Masidda, Catalin Mihalache, trupa “Qui Peut” si Florinel Lautaru intra in lupta pentru premiul de originalitate, in valoare de 10 000 de euro. A mai ramas o singura semifinala si inca trei locuri libere in cursa pentru cei 120 000 de euro pusi in joc, astfel ca vinerea viitoare, 9 mai, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte din nou de show la cote maxime cu “Romanii au talent”, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni