Emotia si pasiunea inunda scena Romanii au talent in Vinerea Mare! De la 20:30, la PRO TV

Emotia si pasiunea inunda scena Romanii au talent in Vinerea Mare! De la 20:30, la PRO TV

Visurile i-au dus departe, dar vineri, de la 20:30, se intorc acasa, in marea familie a talentului.

In Vinerea Mare, show-ul suprem, Romanii au talent, le aduce telespectatorilor o editie magica, in care emotia si bucuria transmise de concurenti vor face scena sa straluceasca si sa umple casele romanilor de energie pozitiva si de optimism. 

Momente si povesti care fac sufletul sa tresara vor fi prezentate saptamana aceasta in zi de sarbatoare, ii vor cuceri iremediabil pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, si vor primi ropote de aplauze din partea publicului. Pasiunea si faptul ca nu mai vor sa stea in umbra, ci vor sa se faca remarcati si cunoscuti, aduc concurentii pe scena celui mai tare show de divertisment intr-un spectacol grandios. Unul dintre acestia reuseste sa sensibilizeze profund juratii, care raman impresionati de frumusetea reprezentatiei sale. ”Stii cum simti momentul asta? Deschizi geamul dimineata si-ti intra un aer proaspat, curat... Multumesc pentru prospetimea asta si pentru doza asta de impecabil intr-un moment artistic.”, spune Mihaela, iar Andra continua: ”M-am ridicat in picioare, e clar ca mi-a placut foarte, foarte mult. Esti un mare artist!”. 

Tot vineri, vom vedea si un numar cu piruete care taie rasuflarea oricui, un moment plin de visare, ce imbina perfect delicatetea cu forta, prezentat de doi romani plecati in Italia, care au reusit sa uimeasca o lume intreaga cu talentul lor uimitor. ”N-as mai insista cu privire la continutul obisnuit pe care-l vedem zi de zi la televizor. Consider ca suntem norocosi ca am avut ocazia sa vedem cinci minute un pic altfel.”, le spune Andi, incantat de alegerea celor doi participanti. ”El e divin, e desavarsit, n-ai ce sa-i faci. Plutea, facea niste piruete care contraziceau gravitatia.”, declara Mihaela.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni