Emili Moskalenko, gimnasta de 12 ani de la Românii au talent, sezonul 9: ”Sunt unică”

Emili Moskalenko, gimnasta de 12 ani de la Românii au talent, sezonul 9: ”Sunt unică”

La doar 12 ani, Emili Moskalenko a uimit publicul și jurații Românii au talent, cu incredibilul său exercițiu la bară.

Originară din Kiev, Ucraina, Emili Moskalenko (12 ani) este un talent înnăscut. La 6 ani a început să facă gimnastică și polesport.  

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, dezvăluiri amuzante! Au jucat jocul ”Am, N-am”

”Talentul meu - flexibilitate unică și execuția exercițiilor de rezistență. Înainte credeam că e ceva moștenit de la tata, dar când mama a început să facă sport la 38 ani și a făcut șpagatul, atunci am înțeles că e moștenit de la ea. Acest talent m-a ajutat să câștig un show în 2015, m-a ajutat să văd lumea și a devenit parte din viața mea”. 

Emili spune că idolul ei este Dmitry Politov, un sportiv din Rusia care practică pole dance și este considerat foarte bun. 

”Mama ma susține foarte mult în tot ce fac. Ea m-a adus prima dată la sport și de la 9 ani mă susține, mă antrenează, îmi coase costume, alege muzica și…, pur și simplu, crede în mine. Îmi spune că sunt talentată și ca pot să cuceresc lumea cu acest talent”.

În 2011, a fost finalistă a show-ului de talente ”Ucraina are talent”, sezonul 4, și în 2014, la fel. În 2017 a fost câștigatoarea trofeului “Alex Pole Festival”  din Barcelona, Spania, iar în iulie 2018 a luat locul 9 la campionatul mondial din Spania, la categoria de vârsta 10 – 14 ani, la Polesport.

Emili Moskalenko crede că poate câștiga ”Românii au talent”. ”Sunt unică în ceea ce privește aspectul fizic, am un păr frumos, sunt carismatică și fac elemente unice la bară. Ce aș face cu banii? În momentul de față stăm în chirie într-un apartament. Cu o parte din banii câștigați aș vrea să ne cumpărăm o casă și pe ceilalți să îi cheltui pentru educația surorilor mele”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni